"-SOKKILÓ BLOG" Norbi diétás csapata (beszélgetés)
Sziasztok!
Ez érdekes, hogy ennyire felszaladnak rád a kilók. Arra figyelj, hogy eleget egyél, mert abból lesz a jojo, ha nagyon lecsökkented a bevitelt. Nem véletlenül írtam múltkor, hogy itt senki nem éhezik.
Ha fórum elejére lapozol egy kicsit, ott még nagyon sokat beszéltünk a fogyókúráról. Biztos találsz közötte hasznos infokat.
Igen, ezt szoktam csinálni. Eleve kenyeret nem is szoktam enni semmihez sem, egyedül reggel muszáj ennem, mert ha nem eszek, akkor rosszul leszek. ( PCOS vagyok, inzulinrezisztencia ) Nekem ezért is nehezebb a fogyi is, mert a szerveztem sokszor sztrájkol és a hormonok nem úgy müködnek, ahogy az kéne.
Én amúgy nagyon keveset eszek, reggel eszek kb. egy fél szeletnyi kenyeret valami szalámival, de sokszor azt a fél szeletet sem tudom legyűrni, inkább annak is csak a felét eszem meg, aztán ebédelni általában 2-3 óra körül szoktam, de akkor sem sokat, a pici lányom jóval többet eszik nálam. Szóval ha nekem a szervezetemmel nem lenne gond, akkor én sovány lennék.
Nem a sok kajától hízom sajnos...VAn olyan, hogy egy hét alatt rám jön 12 kg a semmitől. Aztán ahogy jött űgy tűnik el.
Időjárás jelentés...
Itt már fél órája szakad az eső, kisebb megszakításokkal. De amolyan felhőszakadósan... Villámlik, dörög. Pont séta időben! :-(
Bográcsos kajákat is tudsz úgy enni, hogy a nem U1-est, egyszerűen nem eszed meg.
Pl. lecsó, pörkölt full U1-es, nem kell kenyeret meg köretet enni hozzá. Bográcsgulyásból a krumplit és a csipetkét, hagyd meg a többieknek, úgy az is U1-es!
Ha nem is tartod be teljesen a dolgokat, akkor is már tettél valamit. Nem etted meg azt, amitől még tovább gyarapodnál a következő egy hétben!
Erről lecsúsztam... :-(
Sajnos, napközben még arra sincs időm, hogy megnyissam az Explorert. (gondolkoztam, - lehet, hogy mégis az új meló a fogyás titka, - nincs időm nasizni) Most ültem le a gép elé...
Sziasztok!
Most jutottam újra géphez..tombol a nyári szünet, három gyerkőc mellett nem mindig jutok ide, na meg tegnap a férjem is csinálgatta a gépet, tele volt vírussal.
Sziasztok!
Hajnalfény, üdv a csapatban:)
SZiasztok lányok!
LÁtom,nem hiányoztam senkinek,bedöglött mindkét gépünk,közben költöztünk,káosz a köbön.Majd leszek,ha ráérek:)
SZép napot!
Szólhattál volna, mehettünk volna Norbihoz kajálni. :-)
Töltött paprikát készítettem, sajnos rizzsel, de Süssinával édesítettem. Most tolta be Zs. az arcába, és fel sem tűnt neki, hogy nem cukorral volt! :-) Különben Ő is Norbira van fogva, kötelező hasprésekkel, már 3 hete. (chips totálisan letiltva, más nasi nagyon módjával) Szépen elkezdett leapadni a pocija, és most megindult lefelé a súlya is. 59,5-ről kezdtük, most 57! (pedig nem éheztetem :-D)
Norbinál lehet enni, csak az a nem mindegy, hogy mit. Pont ez a lényeg! Itt, amikor indult ez a topik, szinte mindenki fogyókúrázott, és hidd el, senki nem éhezett. Valószínűleg mostanában azért sem beszélünk a fogyókúráról itt túl sokat, mert azok, akik a topik indulása óta itt vannak, már életmódot váltottak. Hidd el, nem nehéz betartani! Persze néha mindenkinek beesik egy kis bűnözés, de annak bele kell férnie. Mi itt nem rohamban akarunk fogyni. Én is február óta nagyjából stagnálok uazon a kilón, de ez nem azt jelenti, hogy feladtam volna. Most talán meg is lesz az eredménye, mert 4-5 hónap stagnálás után újra megindul. (bízom benne :-)))
Ha segít, írd le esténként, hogy mit ettél, és biztos valaki véleményezni fogja.
Még annyit, hogy általában akkor írunk, ha van véleményünk, vagy hozzáfűzni valónk. Az érzékeny lelkűek nem maradtak meg ezen a topikon, mert bizony előfordul, hogy nem mindig válaszolunk, vagy csak később. Ez nem azt jelenti, hogy nem szívesen látunk itt!
Szia Ciccke!
Köszönöm a fogadtatást. A fogyival kapcsolatban tisztában vagyok, engem inkább lelkesíteni kell, mert állandóan feladom amit szinte el sem kezdtem:( Nincs kitartásom. PEdig nagyon el kéne kezdeni és véghez is vinni a tervemet. 92 kg-ról szeretnék legalább 55 kg, de inkább 50 kg-ra lefogyni...Ehhez kéne biztatás, meg jó példát látnom magam előtt.
Szia Hajnalfény!
Persze, hogy csatlakozhatsz, de mostanság mindenki nyaral, így nem túl pörgős a topik. Ezen kívül, itt nem sok szó mostanában a fogyókúráról, de ha kérdésed van igyekszünk segíteni!
További ajánlott fórumok:
- 2015. 01. 01. - Kezdő mocorgók és diétázók csapata
- Mit szóltok a Hal a tortán c. műsor mostani csapatához?
- Nagy bajban van Magyarország egyik legsikeresebb csapatának frontembere.
- Sziasztok!Van köztetek valaki aki tud nekem Micimackó és csapatáról szabásmintát készíteni?Vagy hol találhatnék olyat?Köszönöm a segítséget
- Valamelyik nagyáruházban kapható Norbi süti v. valami más, ami diétás?
- Hol találok diétás recepteket? Ma kezdtem el a Norbi féle diétát, és szeretnék minél több receptet összegyűjteni.