Zsírleszívás (beszélgetés)
Érintésre fåj,vagy állandó fájdalom.
Ha erzekenyseg,az par honapig megmaradhat,normalis.
A nadrágot nem húzoggattam le, se föl, folyamatosan viselem.
Nem sportolok - ennek következtében közel 3 kg-t szedtem föl, csak tempósan gyalogoltam. Dimbes, dombos területen élek, ezt nem tudtam kikerülni. Miután fájdogál az egyik műtött terület, így ezt is felfüggesztettem.
Sziasztok.
Térdről kinek szívtak?
Milyen lett?
Árban?
Bocsi bikinis1, átsiklottam fölötte, hogy már kaptál választ.
Mindenki másnak mondom, hogy már az előzetes beszélgetéssel nagyon elégedett voltam, a doki figyelt rám, csak az volt a fontos, hogy nekem mi okoz problémát és ezt hogyan lehet megoldani. Azt is megmondta, amit nem lehet, mert úgy véli, ha megcsinálja és mégsem lesz jó, az az ő renoméját rontja. Ez így nagyon korrekt. A többit pedig a beavatkozás után meglátjuk.
10 hetig javasolt folyamatosan hordani a nadragot,a le-fel huzogatas nem tesz jot. Ez alatt az ido alatt sportkent csak a gyors gyaloglas megengedett.
10 het utan az LPG kezeles jo hatasu,a nyirokkeringesnek,az esetleges egyenetlensegeket is jol megdolgozza. Kicsit fajdalmas az elejen,de kibirhato. kb.10 alkalom szukseges.Folyamatosan sok folyadekot kell fogyasztani a salakanyag urules elosegitesere.A valodi LPG kezelest keves helyen csinaljak,gyakori,hogy egyeb ,nem egyenerteku kezelest LPG.kent "adnak el", amire erdemes figyelni! LPG-hez spec.harisnyaszeru overalt adnak,amin keresztul vegzik a kezelest.
Vissza szoktak hivni,ha kijelzi a szamodat.
Mailt is irhatsz!
Sziasztok!
Többször hívtam már Pukancsik dr urat, de nem veszik fel a telefont. Aki nála volt, hogyan érte el?😃
Mivel csak két hónapos vagyok, így várok, de valamiert nem sok reményt fűzök hozzá. A doki is mondta a múltkor, hogy ha nem lett jó, akkor szeptemberre tervezzük be a korrekciót. Mivel nem én kérdeztem, hanem magától mondta, így azt hiszem az ő tapasztalat szeme mondatta vele.
Ami jobban aggaszt, az a fájdalom a jobb combomon. Azon az oldalon feküdni sem tudok ennyi idö elteltvel sem.
Szia.
Neked mit csináltak?
Csak olvastam az 1 hetet,gondolom nem lesz egy leányálom.. de a szépségért meg kell szenvedni ;)
Szia ! Szerintem az nem egy hét lesz....hanem
Jóval több . De nem akarlak elkeseríteni. Nekem 6 hét volt !
Nedves törlőkendő, cicamosdás , így oldottam meg.
Sziasztok!
Én február 16-án megyek konzultációra.
Nekem a térdemmel vannak problémáim. Más tesztrészemmel is,de ez zavar a legjobban.
Anyukámtól örököltem.
Nagyon vastag,durung,zsíros.
Sosem hordok rövidet,nem járok strandra. Emiatt nagyon szégyenlős vagyok.
Remélem hatásos lesz majd a műtét. :)
olvastam,hogy kb 1 hétig nem érheti víz majd.
Otthon csak egy kis zuhanyzónk van,hogy fogom majd megoldani a fürdést?
Kedves nekem válaszolók. Köszönöm a véleményeket. Csütörtökön megyek konzultációra Pukancsik doktorhoz. Meglátjuk, mi lesz belőle, az előzetes telefonos beszélgetésen a kolléganője feltételezte, hogy február vége felé sor kerülhet a műtétre. (Nyilván a személyes találkozón derül ki pontosan)A szorítóruha viseléséről valahol olvastam, hogy melegben valóban nagyon nehéz, azért is örülök, hogy ha valóban meglesz korán. Meg fogom osztani veletek a tapasztalatokat.
Még egyszer köszönöm. :-)
Szia Hajni! Én csak a saját véleményemet írtam le, de persze biztos van aki más évszakban is bátran bele mer kezdeni. :-)
Lassan kilencedik hete hordom a nadrágot, nyáron tuti nem tudnám elviselni, így pedig tavaszra, nyárra pont lekerül. Már alig várom! :-)
A világért sem szeretnék okoskodni, vagy felülbírálni kakukkfű ( elnézésed is kérem ) tanácsát DE!!!!
Engem április közepén műtöttek, azt gondoltam a tavaszi idopont pompás lesz , hiszen Pécs igazán messze található a lakhelyemtől,az utak addigra járhatóak lesznek, és nem kell majd túlöltözni, kényelmesen melegítőben tudok járkálni . A 6
hét június elején járt le, borzalmasan melegem volt, fürödni gyakorlatilag nem tudtam, a bőröm hámlott. Izzadtam mint egy ló . Saját káromon tanulva , azt tanácsolom hogy minél előbb végeztesd el, hogy ne legyen meleged a szorító ruhában ! Elnézést ha oktondinak tűntem 😁
Szia Hajni beszeljunk erről privben 😊 Nekem is van hasonló problémám ... sőt ezt
Mindenkitől kérdezem, nekem
Mintha a szervezetem ragaszkodott volna ahhoz a zsirhoz, annyira fura volt állandóan ettem volna a műtét utáni 3. Héttől... fel is jott kb 3 kg amitől egyszerűen nem tudok
Megszabadulni !!! 60-61 rol indultam most 63.5 :( sportolok rendszeresen es mégsem mozdul lefelé egy picit sem. Kezdem azt hinni h a szervezetem kompenzál
Talán ami a leginkább forradalmi módszer azt Dr Gyenes Csaba alkalmazza. Én dr Tizedesnél voltam, tudom ajánlani. Kissebb területek esetén a többiek dr Lányi Cecíliát is felketesték!
Remelem picit tudtam segíteni 😁
Kedves Kakukkfű, nincs türelmem végigbogarászni a korábbiakat, csak azt szeretném megkérdezni, amire felfigyeltem, melyik az az országban egyedülálló módszer (és ki csinálja), amitől nem löttyed meg a bőr a zsírszívás után?
Eléggé be vagyok sztojva,még azt se tudom, kit hívjak fel, kiben bízzak? Volt egy telefonom, nem számít, kihez, úgy lerázott, csak pislogtam...