Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Zöldséges vagdalt recept

Zöldséges vagdalt recept

Elkészítési idő 50 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Zöldséges vagdalt hozzávalói:
30 dkg darált sertéshús
1 db vöröshagyma
15 dkg kukorica (lehet mirelit)
15 dkg zöldborsó (lehet mirelit)
10 dkg kaliforniai paprika
1 db tojás
2 gerezd fokhagyma
kevés étolaj
ízlés szerint: só, őrölt bors, pirospaprika, petrezselyemlevél


A Zöldséges vagdalt elkészítési módja:
A darált húst összedolgoztam a tojással, az apróra vágott hagymával, az összezúzott fokhagymával és fűszereztem. Belekevertem a kukoricát, zöldborsót, és az apróra vágott paprikát. Hosszúkás cipót formáltam belőle, meghintettem petrezselyemmel és picit megolajozott alufóliába csavartam. Tepsibe tettem, majd a sütés végén 15-20 percre kibontottam a fóliát és pirosra sütöttem. Önmagában is finom, de kedvenc köretünkkel is tálalhatjuk.

Jó étvágyat kívánok!


Kategória: Húsételek receptjei


A zöldséges vagdalt elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook