Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Zöldborsós csirkemell ragu recept

Zöldborsós csirkemell ragu recept

A Zöldborsós csirkemell ragu hozzávalói:
1 kg csirkemell filé

őrölt bors
kis fehérbor, mustár
4 ek liszt
3 ek olívaolaj
1 kg zöldborsó
2 dl főzőtejszín


Zöldborsós csirkemell ragu

A Zöldborsós csirkemell ragu elkészítési módja:
A csirkemell filét vékony csíkokra vágjuk, és olívaolajon fehéredésig pirítjuk.
Sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a fehérbort, mustárt és puhára pároljuk.
Ha kész, hozzáadjuk a zöldborsót, pár percig együtt főzzük.
Amikor kész, megszórjuk a liszttel, és beleöntjük a tejszínt. Sűrűsödésig, pár percet még forraljuk.


Kategória: Húsételek receptjei

A receptet beküldte: , júl. 15. 19:53

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook