Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Csirkemell-csíkok dijoni mártásban, zöldsaláta ágyon recept

Csirkemell-csíkok dijoni mártásban, zöldsaláta ágyon recept

Elkészítési idő 20 perc

Kalória 318 kcal

A Csirkemell-csíkok dijoni mártásban, zöldsaláta ágyon hozzávalói:
10 dkg csirkemell-filé,
10 dkg salátakeverék,
5 kanál főzőtejszín,
2 teáskanál dijoni mustár,
1 evőkanál olívaolaj,
só, őrölt fehérbors (tarkabors)


A Csirkemell-csíkok dijoni mártásban, zöldsaláta ágyon elkészítési módja:
A felhevített olajban megpirítjuk a csíkokra vágott csirkemellet, majd hozzáöntjük a tejszínt. Sózzuk, megszórjuk frissen őrölt feketeborssal, és két teáskanál dijoni mustárral. A serpenyőt lefedjük, és a húst pár perc alatt puhára pároljuk Tálaláskor a tányér aljára salátalevélből salátaágyat készítünk és ebbe kanalazzuk a szaftos húst.

(1 adag: 318 kcal 28 g fehérje, 18,2 g zsír, 10 g szénhidrát)


Kategória: Húsételek receptjei


A csirkemell-csíkok dijoni mártásban, zöldsaláta ágyon elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook