Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Zöldborsóleves recept

Zöldborsóleves recept

A Zöldborsóleves hozzávalói:
50dkg zöldborsó
1,csokor zöldpetrezselyem
3dkg liszt
2 dkg zsír
pirospaprika

delikát


A Zöldborsóleves elkészítési módja:
A zöldborsót sós vízben felesszük főni.A lisztből és a zsírból világos rántást csinálok ha kész hozzá adom a pirospaprikát fel engedem vizel és a leveshez adom..Vaj galuskát csinálok mellé.

Ezt a levest lehet tejesen is el készíteni.A kór a rántást tejel készítem el.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A zöldborsóleves elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook