Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Anna Bogrács Sertéspörköltje recept

Anna Bogrács Sertéspörköltje recept

Elkészítési idő 80 perc

Az Anna Bogrács Sertéspörköltje hozzávalói:
1 kg lapocka vagy, comb
5 dkg zsír,
vagy olaj,
3 nagy fej hagyma,
3 gerezd fokhagyma,
ízlés szerint házipaprika,
1 zöldpaprika,
1 paradicsom,
só.


Az Anna Bogrács Sertéspörköltje elkészítési módja:
A zsírban arany barnára píritóm a apróra vágott hagymát, majd beleforgatom a felkockázott húst. Sózom, majd időnként kevergetve saját levében párolóm a húst. Mikor zsírjára sült rászórom a pirospaprikát és állandóan ügyelve arra, hogy le ne égjen. Fel engedem annyi vizel,hogy ép el lepje Ekkor belekarikázom a paprikát, a paradicsomot és beleteszem a zúzott fokhagymát.

Galuskát pörkölt tésztát krumplit lehet mellé köretnek főzni.


Kategória: Húsételek receptjei


Az anna bogrács sertéspörköltje elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook