Anna Lángosa recept

Elkészítési idő 80 perc

Az Anna Lángosa hozzávalói:
1kg liszt
2 db kefir

2 dl tej
4 dkg élesztő
pici cukor
olaj a sütéshez


Az Anna Lángosa elkészítési módja:
Kevés tejben fel futtatom az élesztőt. Egy tálba teszem a lisztet a közepébe a kefirt sót, majd a fel futtatott élesztő és a tejet. Jól ki dolgozóm a tésztát és egy órát pihentetem. Ha meg kelt egy kicsit ki nyújtom és ki szagatom. Olajat hevítek és abban ki sütöm a lángosokat.

Ez egy nagyon egyszerű de annál finomabb recept.


Kategória: Kenyerek, péksütemények receptjei


Az anna lángosa elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook