Zöld diéta! KI tart velem? (beszélgetés)
Tudtam, hogy rád számithatok!!!:DD Hogy állsz amúgy a kilókkal? Hogy érzed magad??? centik???
pusza
Lányok!
Nagy baj ha a kávéról nem tudok lemondani?
Mapi 3-4 nescaffé,1.5.-es tejjel, cukor nélkül. Ez kb 2 dl tej maponta.
Va olyan közetetek aki végig csinálta ezt akárhányszor és utána visszaállt azeredeti életvitelére?Mert érdekelen, hogy mi történt vele azóta.
Súlya maradt-e vagy nem?
szia
Én nem momdok lenehezen az ételről.Csak a finom húsokat szeretem és meg is csinálom.
de akkor ezek maradnak a diéta után szigorúan ebédre kis menyyiségben és nem lessz gond.
Ma is tejszínes sonkás rakotthús lessz a menü.No meg egy kis töpörtyűs pogi.Ha sikerül.
De hétfőtől el kellene kezdeni.
Ha itt többeknek ment akkor nekem is menni fog.
Hát azt hiszem a jövőhéten.De még körbefutok, mi hol kapható.Mert hiába vagyunk kertes házban, az idén ég nem tudtam veteményezni.Így nem bővelkedek zöldségekben.A savanyúnak valót is kaptam meg vettem.No meg a befőtteket.Sokat tettem el.De cukorral és az sem jó.:((
Remélem menni fog.Most megálltam pár napja 57,8 kg.on.Reggel semmiben.Remélem elérem még az 54 kg.os álom súlyt.Már 1* lementem 56,5 kg-ra de már akkor soplaltam hozzá.És nyomattam a folyadékot 1000-rrelNo meglátjuk. :))
Én is gratulálok az eddig elért sikeridhez!!
Természetes, hogy csatlakozhatsz:))
Szia:9
Örülök, hogy itt vagy köztünk:) Hidd el nem lesz semmi gond, hihetetlen jól fogod magad érezni és ez erőt ad majd a folytatásra!!!Én is szeretek enni ( ki nem?:), mégis gond nélkül végig csináltam /tuk már a 2. hetet is!! Mikor indulsz??
puszi
Szia,
hat minden elismeresem a tied!!!
Buszke lehetsz magadra!!
Azt sajnos nem ahoz még nehéz és lusta vagyok:-)
Sétálok,és heti egy alkalommal táncolok.
Köszönöm a bíztatást:-)
Miután nemrég családi ünnepnek köszönhetően(napló) elengedtem magam,vártam,hogy 1-2 kg felpattan rám.Ezért is gondoltam keményebb diétára. Azt tapasztaltam,miután nem gyorsan mentek le a kilók,nem is jött vissza a másfél hét "zabálás" után egy deka sem. Ez is azt bizonyítja,hogy ez a diéta nagyon jó.
Sziasztok lányok!
Ti már egészen elfogytok mire én belekezdek:-) Gratulálok a sikereitekhez.
Másfél éve 115 kg.-ról indultam :-( Kezdetben csak a felét ettem annak amit addig de csak 17 kg ment le. Besokaltam és március óta 60%.-ban csak gyümit és zöldséget eszem. Én csak nyuszi kajának hívom. Az vacsorákat beszüntettem de késő este még eszem egy-két almát. Sajnos cukros is vagyok ezért muszáj néha ennem is:DDDD Azóta lement ismét 10 kg. Most 88 vagyok,de szeretnék még 15-20.-at leadni.Mivel ebben a diétában léböjt és írós nap is van nem tudom sikerülni fog-e csatlakoznom? A húsról ha nehezen is de lemondanék egy rövid időre:DDD Mi a véleményetek?
Bíztatásodra jövök.
Hát a gondom az, hogy szeretem a hasamat,bár nem túl sok a fölös rajtam.4 kg.De az istenért nem tudom leküzdeni.Sőt nem tudom ti hogy vagytok vele a 3. x után sokkal több minden látszik meg az emberen egy jó kajálás után.
És küzdök.Bár nem eröltetett menetben de fokozatosan.Már a vacsit elhagytam.Helyette eszek almát.Mert bizony jókat szoktunk vacsizni.
No ezt nem tudom majd hogyan fogom leküzdeni.A mozgással nincsen gond.Minden nap bringázok.A bölcsibe + vissza 2*-ÉS az kb 20-25 perc.Attól függ megyek-e a városba be.
Ti már gondolkoztatok, hogyan tovább utána?
És Jó lenne egyes időközönként megcsinálni ezt a tisztitókürát,nem???
Vica valamit nem jól csinálsz a vonalzóval kapcsolataban...nekem sikeült betenni a tedet a naplómba, nézd csak meg!!!
Bemásolod az egész kódot és nem ad ki semmit???hihetetlen!!!
Ez aaaz csajos:))) Gratula!!!
Nekem azóta semmi!!!
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Holnaptól Norbi update diéta! Ki tart velem?
- Újra nekiállok diétázni! Lenne kedved velem tartani?
- 2 hetes "bécsi diéta" 09.30.-tól. Velem tartasz?
- Zsírbontó keménymag - 90 nap mozgással és diétával július 18-tól. Ki akar velem tartani?
- Káposzta diéta! Ki tart Velem egy hétig holnaptól?