Zöld diéta! KI tart velem? (beszélgetés)
Én tejjel csinálom és cukormentes kakóval vagy lekvárral eszem, vagy főzök bele málnát, epret, barackot...IIIIMÁDOM!!!:DDDDDDDDDDD
64.ről indultam és 79 voltam a végén...
én nagyon sok zabkorpát eszek!! Tejbezabit amit imádok!!!
Mig szoptattam azért ennem kellett igy nem tudtam nagyon diétázni, és ettem is!!
Mostantól próbálok este már 6 után nem enni semmit!! És csak valami lightosat is vacsira...hamlett, zab...
napközbe is inkább zöldségeket fogok enni a husok mellé....
175cm vagyok, most 60kg...56-58 közötti a cél...
te?
Hihetetlen amúgy mert ugye 2 kilót fogytam ami kimondva se sok:)), de mégis annyira látható..a derekam, a lábaim...mindenem vékonyabb! Ti hogy vagytok vele??
És itt van még ez a hét is:D
Örülök, hogy jobban vagy!:)
Én is ingerlékeny vagyok amúgy olyankor;-), nem csak te!!
Lehet akkor csinálok egyik nap énis csicseriborsót!!:)
A babaot nem tudom hova tartozik, lehet e ilyenkor enni:(
Igen sajna elég nehéz..pláne ha te még sose csináltál léböjtöt előtte!!! Ilyenkor az ember rosszul tud lenni, azt mondják ez a sok méreganyag miatt van!
Én speciel nem szenvedek most, jól birom eddig!! Bár nálunk még csak reggel 9 óra van:)
Kitartás!!!!! Megéri;-)
:)))
Szerintem nem gond, ez majd ad inkább egy kis löketet!!! 2 hét azért elég hosszú idő..és elég egyhangú is!! Szóval hajrá csajok!!! Holnap újra indul a lénap:):( :P
Akkor a mai nap bűnőzös:DDDD Én is megettem 3 szezámmagos rudacskát, amit sütöttem:D Éreztem, hogy mindenki velem van:D
És erőt ad a jövő héthez... azt hiszem:D
Amugy en is sokkal jobban erzem magam!!!
A mai napot leszamitva :O)
Látod csajos:))) Jó lesz az! Türelem és szeresd magad!!!
Én is csaltam ma egy kicsit:D egészségünkre
csajok én ma egy kicsit bűnöztem:)))(édesség)
De nem zavar,holnap úgyis kezdjük előről:)
Mondtam már, hogy nagyon jóóól érzem magam?:DDDD...annál is jobban!!!
koszonom!!!
kitartok!!!!!!!!!!
Talaltam magamnak rucit es meg jol is erzem magam benne....
iszonyatosan fajt ma a fejem, igy ettem 1 virslit!!
húúú,mondhatni mindent:)
South Beach
Atkins
2 hétig fehérje turmix
Norbi update..stb...
Alapjában véve mindig sikerült lefogynom! Csak sokszor kiéheztem és jött a zabálás,mondjuk leszoktam a cigiről 4 éve akkor volt egy kicsit nehezebb..volt egy 6 éves kapcsolatból való menekülésem, amik mind zabarohamokat hoztak magukkal...aztán terhes lettem, igy nem diétáztam. Bár akkor a Norbi ufate nagyon sokat segitett, hogy ne hizzak el nagyon:D
te?
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Holnaptól Norbi update diéta! Ki tart velem?
- Újra nekiállok diétázni! Lenne kedved velem tartani?
- 2 hetes "bécsi diéta" 09.30.-tól. Velem tartasz?
- Zsírbontó keménymag - 90 nap mozgással és diétával július 18-tól. Ki akar velem tartani?
- Káposzta diéta! Ki tart Velem egy hétig holnaptól?