Zöld diéta! KI tart velem? (beszélgetés)
sziasztok, szia Tobzocska :)
csak óvatosan...Én nem vagyok rosszul egyáltalán, de lehet hogy azért mert már egy ideje fogyózom és jóval kevesebbet eszek. vigyázz azért magadra :) sok sikert hozzá :)
nekem pont ettől a ditétától tünt ez a derekamról a "háj":), a pocakom laposabb lett és a külső combomról is a dudi eltünt,no nem teljesen de sokat fogyott, ne hiába jönnek rám régi gatyáim!!
Szal szerintem vágj bele! Nem vészes szerintem, de ha tudsz azért tornázz ahogy Évi is mondja!!!
Lenne egy pár kérdésem. Használhatok.-e citromot a c.potló helyett? Kell-e bele a szalicil, ha két-3 nap alatt megiszom?
Ha van itt valaki cukros akkor még azt kérdezném,hogy a nádcukor nem egészségesebb mint az édesítő szerek amik tele vannak aszpartámmal? Lehet jobban járnék,mint ezekkel a műanyagokkal:-(
Szuper:)))Hajrá akkor!!!
És nem fog el süllyedni a hajód:D
Hát .... Nekem már így is elég sovi vagy de te tudod,ha nem érzed jól magad a bőrödben akkon Go:-) Szeintem elég lenne pociból kicsit de az csak tornával,fog menni ,mert onnan megy le a legnehezebben és utoljára. Nekem mindíg onnan ment le először ahonnan nem kéne. Tekerd be azt a részedet ahonnan fogyni akarsz, folpack-kal és úgy tornázz. Alatta jól megizzad és onnan fogsz fogyni. Tehetsz neylon zacsit is de az csörög amikor mozogsz és a család ki fog röhögni, ahogy engem is:DDDD.
Koszi a jó tanácsot ,megyek megnézem az almalét:-)
indítok róla leírást is.Ha érdekel kukkold meg.Tettem fel képet az első bejegyzéshez.
Kukk meg.Aztán döntsd el kell-e -4 kg.Mert buggy az avan nem kicsit.
:-)
Hát lányok nekiállok.4-én elindul a lavina lessz ami lessz.
Remélem megteszi az 1 hét a hatását.
Ha már le megy 2 kg akkor jó.Majd akkor következő hónapban is csinálok még 1 hetet és akkor már meg is vagyok.Bár itt többen llítják a 4 kg az hamar le megy.
Legyen úgy.
Megpróbálom.Remélem nem düllyed el a hajóm.
szorítsatok.
köszi
Szia Minerva
A receptjeim között van alamalé.Rostos.Csináld meg.Igyál meg bő 1 litert és garantáltan sikerül a kishelységes buli is.Mert nálam is volt gond a fogyi nálkül is a dologgal.Én 2 napon keresztül szinte mást nem is ittam csak ezt.Na a pelikán az jelenthetet csak.A cukor helyett tegyél 1 kg- megfelelő édesítőt bele és egy sűsű rostos üdítő lessz belőle.
Jó és finom.
Tündér vagy,köszönöm:))Mik vannak még a cs.borsós kajcsidban?Én is csinálok ma répát,lilakáposztával.
Hihetetlen finom volt a múltkor,amikor paradicsomlében főztem meg:)
Szia!
Én azt gondolom, hogy ha a töltött káposztát kenyér nélkül eszed, persze nem tizet,akkor nem fog hízlalni.
megcsináltam a vonalzód:)is!!
Nekem még maradt a csicseriborsós hamiből! Meg főzök még répát magamnak, tegnap nem csináltam.
Láttam te mexikói vegyeszöldségget ettél:o)
Sziasztok!
Én is A+ vagyok!
Köszi a tippeket a wc témában, és tudom, h nagyon fontos, ha nem ürül semmi, nem fogok fogyni :-((
Sajnos ma nem nagyon akar összejönni a biciklizés, egyfolytában csepereg, ezért pilates lesz.
Vicus! Hasburning-nál Czanik Balázsra gondolsz? Nekem sem jön be, olyan hájas, legalábbis a viasat3-n szokott lenni, és ott nagyon.
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Holnaptól Norbi update diéta! Ki tart velem?
- Újra nekiállok diétázni! Lenne kedved velem tartani?
- 2 hetes "bécsi diéta" 09.30.-tól. Velem tartasz?
- Zsírbontó keménymag - 90 nap mozgással és diétával július 18-tól. Ki akar velem tartani?
- Káposzta diéta! Ki tart Velem egy hétig holnaptól?