Zöld diéta! KI tart velem? (beszélgetés)
úgy tetszik ahogy a többiekkel "beszélsz" :)
olyan kedves!! :)
Nekem ez az utolsó napom... de ma már ettem tojást, tegnap pedig krumplit... kell a tanuláshoz az energia :) tényleg drukkoljatok Nekem holnap, meg ma hogy bírjam befejezni :)
*
amúgy nem is kívánom a húst...:) úgy tűnik az agyam is eldöntötte hogy vega leszek :))))
és ezt Nektek köszönhetem... évek óta gondoltam hogy el kellene hagyni a húst!
szia baba:) Igen mi megcsináltuk 3 hetet:)))ha tudom, hogy téged is érdekel biztos szóltam volna!!
A többiek még folytatják:)) vagy most kezdik!!
Hajrá csajok!!!
Helló én ma kezdtem el.
Tehát én is veled tartok.Semmi aggodalom.
Te mikor kezded?
sziasztok... van egy kis problémám. szóval már említettem ugyebár hogy elég sokat tanulok, és ma pl. reggel fél 7 óta tanulok, és szeritnem éjjelig vagy hajnali?! :(
no, és a probléma, hogy valami CH-ra lenne szükségem, érzem... és tudom hogy krumplit elméletileg kerülni kéne, de mivel az is növény... beleférne azért??? párolt káposzta lesz az ebédem, de ennék egy kis krupmlit is!?!? de csak ha áldásotokat adjátok ;)
egyébként a lelkiismeretfurdalás elkerülendő kihagyom......
Igen tudom,mindig kell változtatni.Nagyon köszönöm mégegyszer Neked a diétát és a sok segítséget,nagyon rendes csajszi vagy,tényleg:))
Páromnak nagyon tetszik:)))Képzeld,tegnap dolgoztam és megkérdezte az egyik törzsvevőm hogy melyik versenyre készülök,mert nagyon le vagyok fogyva,az arcomon,derekamon,csípőmön is nagyon látszik a változás..Hát,ez szerintem azért túlzás,de ANNYIRA jól esett:))
Helyes!!! Nem szabad túlzásba se esni!! Egy idő után megszokja a szervezeted...és nem is reagál már rá úgy ahogy te szeretnéd,meg neked nem is kell már fogyni!! Nagyon ügys vagy!!!:)))
Igen update lesz!!!
ÉN is szeretném alkalmanként megismételni...de nem most:))) Elég volt!!!
Puszóóóó
Párod mit szólt??? Bizos kapod a sok dicséretet:DD
Szupe vagy:))))))))
Remélem te is abbahagyod a ditétát és nem akarsz tovább fogyni!!!
csinálom a vonalzód:)Gratula!!!!!:D
Ma reggeli mérlegem:53kg!!!!!!!!!!!:)))))
Visszaolvasok..
már orvosoltam... ettem egy halom vegyeszöldséget :) még a Malackáimnak is jutott egy nagyobb adag, Ők is megették mindet :)
*
a spenótból mit csinálsz? nekem most van itthon rendes spenót - vagyis nem fagyasztott... és a bébirépát lehet kapni fagyasztva?? nagyon imádom, olyan finom ééédes :) egyébként ha tanulok akkor mindig éhes leszek :) más szex után éhes, én tanulás után :)))))))))))))
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Holnaptól Norbi update diéta! Ki tart velem?
- Újra nekiállok diétázni! Lenne kedved velem tartani?
- 2 hetes "bécsi diéta" 09.30.-tól. Velem tartasz?
- Zsírbontó keménymag - 90 nap mozgással és diétával július 18-tól. Ki akar velem tartani?
- Káposzta diéta! Ki tart Velem egy hétig holnaptól?