Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! (beszélgetés)
Igen, büszkén pattogott... :-DDD
Aztán szökdelt vissza a következőért... :-DDDDDD
Répa? Hát Beni is feltalálja magát. :-)
:DDD De édes lehetett... :D és futott vele? :D
Beni ilyenkor az asztal alá viszi a többi játéka közé... :D Meg minden mást is, ami leesik... tegnap egy répát! :DDD
De jó nektek... Nálunk max 23, de ez most a csúcs. Itt még nincs fűtés. De most egész jól viseli.
Ezt látnod kellett volna.
Kár hogy nem volt a kezembe a kamera.
Teregettünk. Vito kapott egy zoknit a fürdőbe és behozta nekem a ruhaszárítóhoz. Letette aztán boldogan rohant a következőért. Vagy 5 zoknit behordott nekem.
Csak nagy segítség a kis édes... :-DDDD
Uramatyááám... ez nagyon ééédeeees! :DDDD
Lehet majd én is faragok Szofinak valami ilyesmit! :DDDDD
Hát mivel sehol nem találok ilyen kicsit, feltaláltam magam.
Vettem 500 ft-ért lábtyűt, ami térdig ér. Levágtam a lábfejét, kivágtam a kezét, meg a hasán, hogy pisilni tudjon. Ez azért jó, mert a felső része ahol a térdednél lenne ott van egy szűkebb érsz, így nem tágul ki.
Mert én csináltam neki itthonra a felsőm újjából, de az úgy kitágult, hogy leesett a kezéről.
És ma orvoshoz megyünk, úgyhogy muszály volt, mert nagyon fázik.
Nem mondom, hogy ez lesz az utcai viselete, de itthonra nagyon jó. Főleg hogy ilyen kicsi.
Nagyon csini benne.
És olcsó is. :-DDDDD
Ügyi vagy... Jó lesz ez így.
Szerintem is korai a 6 hetes korban átadás.
Így már nálatok jó lesz.
Igen... ez az... 6 hetesen leválasszák őket... és akkor kapják meg az első parvó elleni oltást... Szofi is most kapja meg holnap... de ő már 7 hetes... :)
Nagyon fogunk vigyázni... sőt... Benit nem viszem le addig csak esténként sétálni (reggel úgyis lusta)... és azonnal fürdetem ahol érem... a kislányt meg addig elzárom, hogy még véletlenül se rohanjon oda az ajtóhoz...
Szia!
Ez szerintem azért gáz, mert 6 hetesen kell egy kutyát elválasztani az anyjától, ekkor kellene, hogy megkapja az első oltását, és így hozhatnád el 7 v. 8 hetesen. Akkorra már hat az első oltás. De így ezek szerint hamarabb el lesz választva, vagy ha nem akkor hogy fog még enni. Mert ott kéne rászoknia a tápra.
Én ezt nem értem. Nekem a tenyésztők azt mondták, hogy ilyet nem szabad.
Egyébként ahogy Nájki mondta extra tisztaság. Nagyon könnyen összeszedhet bármit.
Cipő semmi képp ne legyen, sőt olyan padló se amin cipő volt. Azt rögtön mossátok fel hipós vízzel.
És nem viheted le csak ha már 4 oltása van. Vagyis a kezedbe maximum. De mivel nagyon hideg van, így nem tanácsos a kezedbe se.
Persze az orvoshoz el kell menni, de annyi max.
Szia!
Én is most hozok el szombaton egy kutyust úgy, hogy pénteken kapja meg az első oltást, tehát még nem fog hatni nála... nekem is nagyon kell majd vigyáznom rá... nem mehetünk be cipővel a lakásba, kézmosás... nehezíti még a helyzetet, hogy már van egy majdnem 5 hónapos yorkink, aki pedig már minden nap lemegy sétálni... így benne van a pakliban, hogy felviszünk neki valami kórt... ezért nagyon kell majd vigyáznunk...
Mondjuk ja! :D
Remélem, hogy sokat már nem fog nőni! :)
Viszont a kislányra majd biztos nehezebb lesz találni! :D
Na akkor jól tippeltem. Tehát ő 3 kilósan a legkisebb méret. Óriási. Akkor én ne is keressek semmit. :-D
Így akkor tényleg varratnom kell majd az esőkabátot is, meg a télikabátot.
Szia!
Jobbulást neked! :(
Persze, majd elmúlik. Vesztek olyan fertőtlenítőt? Vagy mire jutottatok?
Igazad van ám, a boltban ott röhögtünk. Ez a legkisebb méret, 23 cm a háthossza. Na ő 19. :-DDD
Beni mekkora?
Egyébkén megnéztük a katalógusba, hogy a legkisebb xs-es méret 25 cm. Úgyhogy nem is kapnék rá.
Egy pulcsit találtam neten is, össz-vissz, ami 20 cm-es.
Úgyhogy keresek egy frotir zoknit amit még nem használtunk és ráadom azt... :-DDDDD
Mert ugye a felsőm újjából csináltam, de szélességre nagy rá. :-D