Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! (beszélgetés)
:-D
Hát igen, én se akarnám pároztatni, ha lány lenne, mert óriási felelősség, idő, pénz.
Mondjuk mi ezért is, meg más megfontolásból is, vettük a fiút.
Na ezt viszont nem ajánlom neked. Gondolj bele, hogy utánna a saját lányával fog pározni? Ez gáz... Úgy mint az embernél. Ezt hívják beltenyészetnek, amiből beteg, gyenge immunrendszerű kutyák születnek.
Ezért ajánlják, hogy kerüljük a tenyésztőket, mert ők meghagyják így a kölyköket, és már minden rokon találkozik egymással. :-(
Szóval akkor inkább kérj pénzt, és vegyél egy másik vérvonalból származó kislányt, vagy ha kislányt kapsz, add el, és úgy vegyél másikat.
De semmi képp ne ereszd össze a lányával!
Na majd Nájkink felvilágosít!
Biztos édesek, szerelmesek. És vannak ilyen pelusok, amivel meg lehet akadályozni a folytonos szaporulatot. Bár biztos el lehet adni, csak a kicsi kutyánál, meg ha gyengébb, akkor valahogy meg kell akadályozni a helyzetet.
Egyébként biztos nagyon jól érzik magukat ők is, ha van társuk... :-)
Jó napokat!
Már épp hiányoltalak. Biztos elvesztél a papírrengetegben... Én is, csak semmi kedvem hozzá... :-(
Na nekem onnan jött a répa, hogy eszembe jutott a múltkori bableveses sztorid. A barackra is emlékszem, majd veszek egyet.
Tegnap amúgy én is elfelejtettem a joghurtot, még jó hogy beszéltünk róla. :-)
Olyan kíváncsi lennék Szofira. Biztos nagyon tündér. Annyira kicsi, milyen lehet ha szalad... :-)
Ja tegnap fel akartuk venni ahogy Vito segít teregetni, de olyan fáradt volt, hogy nem bírta cipelni a zoknit, elejtette, meg rálépett. Az 5. körnél, már nem is vitte egy méternél tovább... :-D
Szia! :D
Nem mondooood! :D De édes lehetett! :D Benim a kopaszbarackkal ilyen! :D
Tegnap almát evett... meg is lett az eredménye... volt ám hasmenés! :DDD
Úgyhogy ma mind a ketten csak szárazat kaptak! :D Kismocskok! :D
Szofi már úgy szalad, mint állat... :D Olyanokat röhögünk rajta! :) Mindenhova megy Benivel... :) Ő meg ugye jön utánam... szóval nagy a káosz reggel kómásan! :D
Én se... :-D Nálunk is fiús cucc kell...
Én csak a télikabátot néztem, mert már varrattam neki máshol pulcsit.
Nekem is van gépem, csak se időm, se türelmem ilyet csinálni.
Mondjuk a kolléganőm varrónő, őt majd lehet befogom, mert az a szabásminta nagyon egyszerűnek tűnik.
Csak én félek, hogy a tépőzáras cuccot leugrálja magáról.
Niki!
Képzeld tegnap Vito kapott sárgarépát. Volt otthon levesben. Hát függő lett! :-)
Szerintem a húsra se kattanhatna rá jobban.
Ezt látni kellett volna. :-DDD
Utánna mindenhol a répát kereste!
Sziasztok!
Itt egy szabásminta, ennyit találtam én is, a többit magamtól találtam ki. A téli kabátot úgy csináltam meg h a hasát is takarja amennyire csak lehet.
igen, láttam :)) csak közben ismét rohantam :)))
valahol nem bánom a rohangálást, így a nyári semmit tevés után, de azért néha uncsi és fárasztó
Pasik?? Hát elég érdekes egy fajta, főleg női szemmel és ritka a tökéletes közöttük. Ennyi.
van az 1ik kutyaruhás oldalon szabásminta ha érdekel!nagyon könnyen készíthető belőle ruha!a képeim között van ruhás kép(az a HK-s)saját készítésű..jobban mondva anyum csinálta..igaz a design nem az ő kezét dicséri mert az 1 póló szétvágva és hozzávarrva de nagyon fullos sztem:))
az enyém az alomból kieszi a kavicsokat,a pelus miatt+mdenhova csurizik:(
Szia!
Kérünk képet, hogy milyen csini a ruciban...
Igen, mi is így vagyunk a pelussal. Szereti ő is...
Na akkor az szép... Te is ilyen cipőben jársz? :-(
Kicsit elszaladtunk itt nyílvánosan...
A "kolléganő" már megtalált minket, átpártolt hozzánk... :-D