Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! (beszélgetés)
Megtaláltam:)Szofi képeit.GYÖNYÖRŰ a kis csajszi minden elismerésem.Remélem nekem is ien szép kutyusom lesz nemsokára minden erönkel azon vagyunk.
[link] ez is jó kutyacuccos:)de gazdagoknak ajánlom:D
nos a mini az a 2,5 kg alatti kutyus, a standard méret pedig: 2,5kg től 3,1kg ig terjed,az ennél nagyobbak pedig a "nagy" yorkik,de szerintem hülyeség ez a 3méret, egy van,a astandard és kész,a többi mind ember által kikisérletezett..és a mini hülyeség is,már bocsánat,mert annyi nyavajájuk van,csak a gond van velük..
A fressnapf az tuti nagyon drága.
Én igazából semmit nem vettem ott.
Inkább varrassatok ruhát!
Na jó éjt nektek!
Szia!
Szofi képei Nájki naplójában vannak.
Ha kicsit visszanézel beírta a linket. Ott megnézheted!
Sziasztok!
Csak gyorsan olvasok vissza.
A kutyusom elpusztult, parvós lett, nagyon gyenge szervezete volt. :-(
Az extra mini olyan 1,2 kg, v. 1,5 kg körül van felnőtt korban. Az enyém mini, neki 2 v. 2,2 kg voltak a szülei. A normál kb. 3-4 kg körül mozog. Így tudsz viszonyítani.
Szia.Hol tudom megnézni Szofit????Mert sehol nem találom csak Beni képeit.És nagyon nagyon megakarom nézni picit is:):):):)
Csak szeretnék még nincs kutyusom.
Most nézegetem őket.
[link] Nagyon szép rucik vannak itt csak drágák.
a mini max mérete 1,5kg a rendesé pedig 2,5-3kg:)
ruha azért kell mert nagyon pici, és kényes kis "dög":)ezek ilyen kutyusok:D
neked is van?vagy csak szeretnél??
Mi baja lett a kutyusodnak?
Mekkora az extra mini és a másik kg-ban?
Eddig azt hittem csak divatból vannak rajtuk rucik.
Ismerem az oldalt, tök jó cuccok vannak ott, de ami szükséges én azt meg tom neki varrni, de ebbe a snoopis kabiba beleszerettem:$
én hagneszt ajánlom:) a fekhely is tőle van:)
volt overál, azt rá is próbáltam az 3800 lett volna a méretében. A snoopis kabi 10500, a sima kabi 7000:S szal ezért nem vettem neki:(
Én még soha nem láttam ott ruhákat... és drágák???
A fresnapfba mindég jo cuccok vannak!
Nenszy am naon fáik,meg sokat remeg,és szerintem fel is fázott kicsit:$ holnap kapom meg postán a kis termó pulcsiját:)
Olyan jó kabik voltak a fresnapfba, az egyik az snoopis volt, és teljesen beleszerettem:$
Rendeltem Pókinak cipőt, holnap már szerintem megérkezik, kivi vagyok h el fogja-e viselni:)
hehe:) még baba:D olyan kis hülye ,néha:D voltunk vele Horvátorszában,hátde nagyon élvezte:) a hosszú sétákat a szelet meg mindent:) az utazást is meg az új helyet is birta,tiszta nugodtan viselkedett,szerintem nagyon jó természetű kutyust kaptam:) egyes yorkitenyésztők szerint iszonyat szép,kár h nem mehet versenyre:(
Most néztem... nagyon csini ez a csaj! :DDDDDD
tettem fel róla még képeket ide:) lesd meg:) a hosszú a faint:)
A kislánynak majd én is hosszút akarok, de párom már most közölte, hogy ronda lesz... én meg azt, hogy fogjabe! :D
hát igen,de megnőhetne már neki hosszabbra:D
szio.Már priviba megirtam a nevét neked is aszem vagy nem?
Nagyon jó a frizurája is! :D
Istenem de éééédees! :DDD
További ajánlott fórumok: