Nálunk a tej segített. Szerencsére, amikor nincs rá szüksége ott hagyja, nem issza meg. Viszont legalább nincs székrekedése. Kis gondot a csontozás okoz, de az sem sokat ezzel a módszerrel. :)
Én kutyimnak meg pont, hogy az ellentétje. Nem megy a hasa, hanem nagyon nehezen megy neki. Szegényke remeg közben:( Adunk neki minden nap egy kevés tejfölt, de nem igazán segít rajta. Valakinek ötlet?
Én ha jól emlékszem 3hónaposan fürdettem előszőr,baba samponnal a könnymentessel a doki ezt javasolta és bevált.Elég sok gond van kutyusoddal?Te írtad hogy férges?Ha igen nincs köze a betegségéhez?Hasmenésre rízs vagy krumlipüré vizzel higitva.Húst én nem ajánlanám ilyenkor.Szia
Már jó rég nem voltam de bajok voltak csütrötöktöl korházba volt a pici mert nem evett és legyengült.De ma már itt szaladgál velünk:)
És olyan kérdésem lenne hogy mikor lehet fürdetni mert irtó büdi:)ÉS hogy picit megy a hasa és azt mondták hogy rizst meg pici husit adjak neki.az télleg jó nem árt neki?
Nyugi... Beni is elég antiszoc néha... :D Az utcán is csak minden ötödik kutya tetszik neki! :D Szofival is néha ölik egymást... bár azt a kisasszony provokálja... :D Pitbullnak hívja párom! :D
Szofi most volt... meg sem nyikkant... viszont amikor lefogták őt chipezéshez... nos akkor olyan hangokat adott ki, hogy én majdnem sírtam, párom meg szétröhögte az agyát! :D