Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! (beszélgetés)
Hát igen... itt is ruha nélkül szaladgál az extra mini yorki...
De Vitot hiába vittük télen is le, annyira felfázott...
Na Vito már nem alszik. Most is kb. 2x 2 percre bújt be... meg reggel mikor már kelni kellett volna.
Jól van na...
Mi van már a gumicsizma projekttel?
Cunci ezek szerint írtó strapabíró. Mondjuk mi télen is kiengedtük ruci nélkül max. 2percre, gondolom ezért jobban viseli a hideget. Bár este még mindig a paplan alatt alszik, remélem nyáron már nem fog. :)
Nem is vagyok izé:)
:-DDDD
:-DDDD
De izé vagy...
Az a helyzet, hogy inkább nem veszek magamnak semmit, csak Vitonak legyen elég. :-D
Szegény reggel is úgy fázott. Csak a vékonyabb kabát volt rajta. Holnap a vastagot adom rá. Azért reggel még csak hüvi az a 2-3 fok. :)
Hát igen, csak engem valahogy zavar, ha nem ér végig a hátán. :-D
Na mindegy majd intézek még mást is. :)
Hát igen... pláne nem tavasszal.
Rövidnek rövid, de legalább fiús:)
Otthonra tényleg jó lesz, meg ha nincsen annyira hideg, szerintem még akkor is ki tudod vinni benne az utcára. Gyors pisire;)
Hát ha összekeni, majd kimosod...nem járhat mindig feketében:)
Hát még hogy én... de párom... miért fehéret veszek neki, és miért világoskéket, mert összekeni. :-D
Nem lányos amúgy, igazad van. Csak rövid... :-D
Nagyjából látni, hogy olyan érdekes szabása van, hogy felmegy a nyakára az anyag. Mert egyéként a téli kabátja 29 cm hosszú, akkor a 30-nak jónak kéne lenni. :(
De ha más nem jó lesz bentre, a hátát meg a hasát végdi.
Tisztára szépséges:) Most nem azért, de még mindig lányosnak találod a felhőket? Ez fontos:D
Szerintem tök jól állnak Vitonak a felhők.
Ja értem... ez a menekülési útvonal...
Na én is megőrülnék, ha lenne még egy nő az irodában... Őszinte részvétem. Pláne ha még olyan is... :(
Hát úgy rövid, hogy érdekes a szabása...
Kép fent van. Az a sötét csak azért, hogy lásd hogy áll rajta, ha mozog benne. Majd leszedem.
Amúgy nem tudtam fényképezni. Állandóan elrohangált. :)
Új munkakör? Itt cseszegetem kisföncsit, hogy ugyan, adja már oda...és mindig majd holnap. Mostanság kurva elegem van, akivel egy irodába dolgozok csaj(közvetlen felettesem), na, őt szívből utálom. Akkora egy rohadék, lusta, buta csaj, hogy ilyet még nem láttál. Egyre nehezebben viselem el:( Azért erőltetem, hogy inkább legyen több munkám, csak innen mehessek át másik szobába :(
Hát hogyan lehetett rövid? Rosszul mérted be a szitut?:) Kéépek?
Nem mondtam, hogy egymagadba dumcsizz... teeeeee!
Na mi van az új munkakörrel? Lesz plussz fizu? :) Jó tudom ez is csak álom.... :D
Hát ha arra gondolok mit kell csinálnom, én is legszívesebben felállnék. De muszály....
Nálam Vito jól van, eszik, este mikor hazaértem (11-kor) még párizsit zabált... röptében kapta el a párom kezéből.
A nyugtatót lecsökkentettük felére.
Ja és a ruhák rövidek rá... :)
Háát, lehet nem kell sűrűn frissítened, mert én egymagamba bizti nem fogok dumcsizni:D
Én azon gondolkodok mostanában, hogy felállok, hazamegyek, és ide a büdös életbe többet nem jövök be dolgozni:) Detto álom:D De jól esik ezen fantáziálni:D:D
Amúgy nálam semmi. Nálad valami újság?
Hát én itt leszek... gyűröm a munkát, és sűrűn frissítek! :)
Igen, mindjárt péntek... de jó lesz. De azért reggel a felkelésnél kigondoltam, hogy holnap elmegyek csúsztatni, és fel se kelek egész nap. De sajnos ez nekem csak álom. :D
Nálad mi újság?
Mindjárt hozom azt az óriási jó képet, csak befejezem a reggelimet.
Te szegény...akkor gondolom ma se látlak túl sűrűn..:(
Fel a fejjel MINDJÁRT péntek;)
Jó reggelt!
Hulla vagyok! :(
Élünk is virulunk...vagyis inkább ő, mint én:)
Nem baj, lassan itt a Karácsony, na majd akkor pihizek egyet:D:D
Nálatok mi a gyík van?;)
áá, akkor megnyugodtam, hogy holnap is egészben leszel és még nem kell a fokhagymafüzér :DDDD
kutyival mi van?? :))
Csillag.viráááááág!!!
Kezdek fééééélni
Nem tüntem ám el:) Itt ebédillat lengedez mindenfelé...éhes lettem:)
Ha nagyon későn érsz haza, akkor ráér holnap lefényképezni...sőőt, ha gondolod, hétvégéig várok türelemmel:)
10napos a kúra? 5 napra tippeltem volna. Olyan étvágya lesz majd Vitonak, hogy mindent meg fog enni...lehet, ha elalszol, téged is:D
Bár...mivel tudjuk, hogy a párod később fekszik le aludni, majd ő megment:D:D;)
Ja és meg is kaptam a rucikat... a felhőset is.
Majd még este ha fent lesz mikor hazaérek... (11 és éjfél között), akkor lefényképezem neked. :)
Szegény.... :)
Na ez a Cunci már mindent túlél. :D
Igen? Na ez nagyon rossz... Vitoval szerencsém van, ő semmit nem vesz a szájába.
Biztos, hogy nem fogják bírni a meleget. Vito már nem alszik az ágyon, még párnán se, csak a szőnyegen. Nagyon ritkán bújik a lábamhoz, az is 5 percig tart, aztán vonul vissza a földre. És nap közben is a szőnyegen van. Na ilyenkor örülök, hogy nem laminált padlónk van.
Ja, 5 kg-os... aztán meg majd fogyókúrázik. :-D
Nincs dokinéni. 10 napig van a kúrája. Csak majd felhívom a dokinőt, hogy mit mond.
Ma nyugdíjasbúcsúztató. Éjszaka fogok hazaérni.
Ja és indulunk fél 3 körül, és előtte még haza kell lépni elkészülni. :)