Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! (beszélgetés)
Miért volt egyedül? A sulid miatt?
És tüzelésügyileg mi van?
Vito kikészül ezektől a csajoktól... vagy a saját hülyesége miat...
Jaaa, én azt hittem az ínhüvelygyulladására gondolsz...
Nálatok mi újság?
Szia!
Kinek mi van a lábával? Ermot kezére gondolsz? :)
Nokedliről sajnos nem tudunk semmit... :(
Sziasztok! :))
Mi van a lábaddal és a gyíkkal??
Na és mi lett Nokedlivel a végén?? Kötélnek állt-e ugyan??
Szegényke, csalódnia kellett bennem:)
És a te fogdokiddal mizujs? Változatlanul nem tudom követni az eseményeket:D
Fogdoki nincs, a rendelőbe intézik a fogát is. :) de az még nem lesz kihúzva, csak megbeszélünk egy időpontot gondolom.
Kozmetikushoz nem viszem, most volt nem rég. A bűzmirigyet én a dokinőre szoktam hagyni, biztos ami biztos alapon. :)
Igen, Vitonak is kellene valami vékonyabb cucc, majd ma szét is nézek, és intézek valamit.
Szegény Cuncika... gondolom megállapította, hogy elment az eszed, és bánatában bealudt... :D
Fogdokihoz nem tegnap, vagy elötte akartad elvinni? Kiváncsi leszek, mennyibe fog ez fájni neked. Kozmetikushoz is viszed? Nekem lassan már be kellene jelntenem a drágát, mert nagyon vakarja a fülét...meg valami könnyű nyári "dreszt" is kellene csináltatnom neki:D
Az biztos, hogy nem fog normálisnak találni:) Cunci nézett egy darabig, meg ugrabugrált rám, utána meg belefáradhatott a nézésbe, és lefeküdt aludni:D Én meg ott akartam meghalni:)
Hát igen... sajnos inkább túlesünk rajta, mint hogy valami baja legyen. Meg akkor már elintézzük a csúnya bűzmirigyünket, megnézetjük a fogunkat, és kérünk valami spot ont amit lehet recept nélkül venni. :-D
Ja és otthagyunk egy halom pénzt. :)
Nekem is el kéne kezdeni tornázni, és pont ez jutott eszembe, hogy Vito hülyének fog nézni... most már biztos vagyok benne... :-D
Vérvétel? Szegény Vito:(
Tegnap este otthon tornáztam, Cunci állandóan rá akart ugrani a lábamra, meg gülüszemekkel nézte, hogy vajh mi a gyíkért(Camille gyíkjáért:D) ugrabugrálok össze vissza:)
Jó reggelt!
Értem amit tegnap közöltél... :) Szóval Cuncika nem csinál ilyeneket.
Mi ma megyünk dokinénihez. Tegnap hívtam, és mondta, hogy valamilyen szinten normális a súlyvesztés a felemeltlábbalpisilés miatt... :) De a hányás nem normális dolog. Úgyhogy ma vérvétel, meg ilyenek.
Bocsika, én is elhavazódtam.
Itt is süt a nap...dög meleg van...már most utálom a nyarat:D
Cunci nem szokott sárgás trutyit hányni, csak akkor ritkán, amikor hirtelen nagyon sokat megeszik, de annak a színe meg a kajától függ. Vagyis nem sárga...vagyis, ma már nem tudok értelmes lenni:) Bocsi, majd holnap korrigálom magamat:D
Na bocsánat, be vagyok havazva, kicsit 1-je van... :(
Szóval óriási kort értél meg... nem semmi.
Itt ezerrel süt a nap!
Vito hajnalban lehányta a lepedőmet. Cunci nem szokott ilyen sárgás trutyit hányni?
Szia.
Hehe, értem én:) Net szarakodott, és persze az informatikusok is 8ra járnak, én itt ültem fél7től net nélkül. Most képzeld el...;)
Jó reggelt!
Ermot úgylátom nagy az aktivitás errefele! :)
Na lassan csak indulunk...
Itt 5000-el süt a nap, nagyon jó meleg van.
Szép napot neked!
Még itt vagyok, csak közbe körbebicikliztem a várost egy hatalmas sírcsokorral... gondolom nem néztek hülyének... de kocsi nincs, és mire megjön addigra a virágbolt zár be... :)
Szóval hátha emelnek akkor valamit.
De jó neked... Jó étvágyat.
Én szendvicset ettem gyorsan, hogy ne legyek éhes.
Az biztos, hogy ha nincs fizuemelés, akkor gyorsba keresek egy új melóhelyet. 90ezerért, ezt se szívesen csinálom. De keményen reménykedem, mert sajna, nekem már csak ez maradt:(
Déél:) Mindjárt ebéd:D:D
Krumplistészta lesz az ebédem. Nálad?
:-DDD
Gondolom mennyire oda vagy...
Én már teljesen hozzá vagyok szokva a munkakör bővítéshez... Már megmondták, hogy ezt nem lehet bírni. :-D
De te ügyike vagy, mindent megoldassz... főleg ha fizuemelést se kapsz...