Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! (beszélgetés)
Szia!!!
Nagyon aranyos a kis baby,de szerintem ő extra mini,mert az én Fifim az mini,8 hónapos,és 2kg 70dkg!
sziasztok,én kutyim 7 honapos extra mininek vettem de szerintem csak mi lett belölle 1kg70 deka
raktam képet
Megjött a bőrkaparék vizsgálat második eredménye. Szerencsétlen kutyinak már olyan a hasa mint egy teknősbékának, sőt, még sebes is. Kapott rá Tetrán+HidroC krémet. Remélem használ. Ami a legaranyosabb Augmentint kell neki adnom naponta 2x1/16-od részt! Hát nem egyszerű egy tablettát 16 egyforma részre vágni! És még be is kell adni. Áááááááááááá! Mikor fog már szegény meggyógyulni?
Remélem a tablettától nem lesz hasmenése, mert rá van írva, mint gyakori mellékhatás. Akkor aztán összefossa majd nekem a lakást.
Csajok! Elegem van! De gondolom Suzinak is.
Rendben! :)
Köszi az infót! :)
Nem lehet, hogy elszédült a lábszagtól? :D
De édes lehetett... gondolom nem egy 46-os cipővel rohangált... :D
Siker van, bemásolom :D
SZiasztok!
Visszatértem!
A hétvégén kialakult a progi a kis fejemben, ha valakinek van még ötlete vagy ellenvetése szóljon ás átírjuk.
Találtam megoldást a kuytik elkerítésére is, mert a cégnél csomó molino van és ezekkel el tudunk keríteni egy részt ahol szabadon rohangálhatnak a kutyik (más kérdés hogy valaki ott a szigeten nem harapja-e le a fejemet ezért, de megpróbálom.) Póráz azért nem árt ha mindenkinél lesz, SZÁJKOSÁR nem kell!!!! :-)
Tehát a progi
15:00-tól regisztráció, adományok összegyűjtése, jelentkezés a versenyre
16:00-tól VERSENYEK
"Legcsinibb ruci"
"Legnehezebb kutyi"
"leghosszabb szőrű kutyi"
"Legötletesebb tartozék"(bármit hozzatok el, amiről azt gondoljátok, hogy nagyon jó dolog akár a nevelésben akár a hétköznapokban) Ezzel segíthetjük az új gazdikat a nevelésben.. engem is, mert hogy én is az vagyok :-)
Az első két versenyhez majd szeretnék egy legalább öttagú zsűrit azokból , akiknek a kutyija nem versenyzik.
17:30- adományok átadása
17:45- csoport fotó, kutyi-gazdi fotó
A versenyekre készüljetek, mert kis meglepivel készülök a nyerteseknek!!!
A versenyekre a helyszínen a regisztrációnál lehet majd nevezni.De előre szeretném tudni hogy kb hány jelentkező lenne, mert úgy csinálom a meglepit.
Lécci akik úgy gondolják hogy beneveznek írjanak nekem emilt:Elég a nick név-kutyi neve-verseny kategória.
Sokan kértek már tőlem telszámot, ha valaki még igényt tart rá akkor itt:kriszta@full-gas.hu
Csinálok kitűzőt is ezért nagyon fontos lenne, hogy ez a lista tényleg azt mutassa, hogy ki az aki tényleg jön.
1. Kriszta-Maya, Honey
2. Szandra-Bella
3. Tim1981-Porci
4. Juci22-Maja
5. Pamutnyúl-Bodza
6. Cs.judit-Cody
7. T imcsíí-Toby
8. Farkasbobe-Benji
9. Prücsike-Nina
10. Mazsi gazdi -Mazsi
11. Junior-Junior
12. Csajszibarack-Manó
13.Talina-Liza
14. Lotty84-Roycsi
15.Napocska-Jackie, Mimi
16.Yorkimano-Manó
17.Katissza-Molly
18.Pegink anyu-Molly, Fanni, Zippo
19. "Juci barátnő"-Moly
20.Zsuzsa-Lucky
21.Niki-Manó
22.Bejja25-Golyó
23.Paul Anka-Paul
És akkor már semmi más dolgunk nincs mint mondani egy imát, a jóidőért!
Erika!
Tegnap rájöttünk mire jó a cipő! :D
Be lehet fogni vele a száját. :DDDDDDD
Ha rájön a hopp, és ugat, csak a szájába dugsz egyet. :D
Na jó, nem!
De ellopott egy cipőt, és képes volt órákon keresztül sunyizni vele, szaladgálni, hogy el ne vegyük, és ki nem nyitotta volna a száját. Szóval hatásos volt a dolog. :D
:D
Lehet úgy be lenne ijedve, hogy ő is inkább téged ölelgetne! :)
Kis lökött!
Neeeem, komolyan nem!
De ha lecsallak az nem azért lesz, hogy legyünk 30-an, és Vito elmeneküljön! :)
AZ tök jó.
AÍrok a csajnak, hogy ti is jelentkeztek.
a PROGRAMOT ÍGÉREM FELTESZEM, de nem jó au index. :(
Sziasztok
Erika: tüneményes :D
Pelus: mi nem szoktunk rá, de hidd el a fiúk sem könnyű esetek.
Golyóelvét: érezheti is, mert napok óta haragszom rá, és SAJNA nem bírok vele. Ma megyek a dokival 1eztetni.
Tali: igen megyünk. Bejja ti jöttök??? Mehetnénk 1üt, ha van kedvetek.
A mai infó a taliról: 20-án a Hajógyári szigeten 3órakkor.
A programot bemásolom később, csak az index most nem megy nálam.