Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! (beszélgetés)
Bőrgombáját kezelem, még jövő héten jönnek laboreredmények. Elég büdi szegény, de a doki szerint még várjak a fürdetéssel.
Viszont tegnap panaszkodtam, hogy bekakál, ha elmegyek otthonról, szerintem bosszúból, mert nem viszem mindenhová magammal. Tehetetlen vagyok ebben az ügyben.
Sziasztok, jó reggelt,
Kivel mizu??? Suzi jobban van???
Meababa: miért lett ilyen hamar elválasztva a kis csöppség???
Mi JÓL vagyunk, végre rá tudtam venni a téren egy kis játékra. SAJNA nem nagyon tudom elengedni lent (azt hiszi ővé a tér - és verekszünk), és nem tud elfáradni, de ma +tört a jég. Mióta feljöttünk azóta rátört az álomkor :D
Ki jön a talira jövö7en???
sziasztok!
lenen egy kérdésem...
keresgéltem a neten, de nem igazán találtam, amit kerestem((
azt szeretném megkérdezni, érdemes-e feladni aprót, vagy látsz-e reális esélyt rá, hogy ingyen tudjak szerezni a kislányomnak egy yorki kölyök kislányt? az eltartásával még nem is lenne gondom, de megvenni biztosan nem tudom neki((
előre is köszi szépen a választ!
köszönjük.Már jól vannak mert minden ember megugatnak az utcán aki elmegy előttünk.Habár nem nagyon örülökneki mert mindíg futnom kell ki csitítai őket :-)
Annyir kis pici mikor megfűrdetem :-)))
Hát anyu kizárta a szobából mikor elment otthonról.kint volt az előtérben.Zárd el egy olyan helységbe mikor nem vagy otthon ahol könnyen össze tudsz takarítani.
Erre én sem tudok magyarázatot adni nekünk addig működött a pelus míg csak egy helységben voltak mihelyst kmehettek a szobákba már nem találták meg a pelust.De most már napközbe szinte nincs velük gond az éjjeleket meg mikor lemegyek otthonról meg a bezárással oldom meg.
Az én ágymba sem tudnak pisilni mert a férjem kitiltotta őket az emeleti szobákból :-))
Köszi :-)
Hát a yorkiknál a szobatisztaság elég kényes kérdés :-) az enyémek már 1 évesek de még most sem merem őket szbadon hagyni ha elmegyek itthonról.Nekem van egy nagy ketrecem abba teszem őket és éjjel is ott vannak.
Van otthon egy Goldenem és most voltak kiskutyái.kihoztam magamhoz eladni őket már csak 1 van 13 hetes és már most szobatiszta :-)))iszonyatos okos.Nem mintha a yorki nem lenne az csak ez nem megy neki :-) Amúgy igen abban is lehet valami hogy bosszúból csinálja mert az anyukám bichonja is ezt csinálta :-) Sőt ő az ágyára pisilt :-)))
Újabb gonddal kell megbírkóznom, bár még a bőrgombából sem sikerült kilábalni. Szóval, holnap lesz 4 hete, hogy nálam van Szuzi. Pelenkára nem megy, kinnt végzi a dolgát, de mivel nem jelez, akkor viszem ki, amikor én gondolom. Eddig simán ment minden (bár nem tudom mi lesz, ha nem leszek itthon).
Szóval 4 napja minden nap bekakil. Nem pelenkára, hanem a szőnyegre csinál. Odaraktam pelust, mellé ment 1 méterrel! Mindig olyankor, ha nem vagyok otthon. Lehet, hogy bosszúból csinálja, mert nem viszem magammal? Imád kocsikázni. Most reggel kivittem, pisilt, elmentem otthonról 10 percre, hát bekakált. Mit tegyek???
Hát ez azért már elég gázz!!!!!!!!!!!!!!!
anyám hova jutunk......
Sziasztok,
Régen jártunk erre, sok a meló sajna :(
Olvastam, és örülök, hogy minden baby jól van.
Csillag: az a biciklis story durva azért. Nálunk Porci szokott nekirohanni és üldözni :D
Hogy álltok a táppal???
TNájki: igen jó lenne összehozni a babákat :D