X-faktor 2012 (beszélgetés)
Na, látod, ez már egy normális vélemény:)
Tényleg sokk a viselkedése néha, de gondolj bele, milyen fiatal, bolondos, még bőven leadhat a mesterkéltségéből, amikor rájön, hogy anélkül is tehetséges.
Meg kell erősítenie magát, mert tehetséges, de ha örökké elsírja magát... nem szabad a színpadon, mert akkor meg azt fogják mondani, hogy a könnyeivel akar hatni.
Szerintem is tehetséges, s pont azért, mert ijesztőnek írták le, simán felvehetnék pl. színésznőnek.
Ezek a mentororok............
beszélnek összevissza! Nem is értem őket!
Nagyon tetszett Bea, és teljesen kiakadtam a zsűri véleményén Most az egyszer Ildivel értek egyet.
Nehogy már Bea párbajozzon megint. Fényévekkel jobb, mint Stone vagy ZK.
Nekem nem volt sok, és egyre jobban bírom a csajt. Teljesen ki fog készülni és lehet, hogy még a versenyt is feladja emiatt
Mi az a lágé?
Ez milyen nyelven van?
Egyet értünk:)
Egyébként csak a harisnya miatt tűnt merésznek, nem?
Szerintem ez sokk, amit írtál róla, azért ebben a műfajban mindenki nyerni akar.
Nem csak Adél a sokk (direkt írtam mind2x két k-val) néha, látod szegény Lass Beára meg azt írták, hogy ijesztő. Akkor már inkább legyen kacér, mint ijesztő.
Adél kacér. Hiszen még fiatal és bolondos. Van önbizalma, na és? Félénk nyusziként lehet, hogy nem valósíthatná meg az álmait. Az is igaz, hogy kirakta magát, tulajdonképpen van is mit, de azért nem látszott ki semmije, csak merész volt a ruhája.
S végül, de nem utolsó sorban hangja is van. A műfajt már megtalálta, amiben a legjobb.
és Miklós mondta meg legjobban ..Keresztes Ildi befordított téged egy zsákutcába...és tényleg!!!
Miért kell ennek a szegény lánnak mindig ordítania és átható tekintettel szugerálni...lassan énekelhetne is simán,nem?
a Zámbó fiú hamis a Bea meg fülsértő :D
Felőlem párbajozhatnak. Egyiket se fogom sajnálni :D