Walk aerobic (beszélgetés)
Sziasztok!
Késleltetett reakció volt a vádlim részéről! Ma van izomlázam! :)
Jó lesz holnap a pihenőnap!!!
Szép napot!
Neked is unalmas volt a mindennapi Leslie?
Én ma Rékáztam, annyira megjött hozzá a kedvem. Megcsináltam a 2009-es dvd-jéről a 20 perces popsit, ami nagyon jó volt (kivéve azokat a keresztes gyakorlatot, amit nem szeretek, mert nem tudom megcsinálni), majd utána a 20 perc hasat is. Na a hasnál pihentem többször is, mivel én ennyi ideig nem bírom a magasba tartani a lábamat. Legközelebb lehet nekitámasztom a falnak vagy a szekrénynek. Szóval az még nekem elég nehéz. Meg amikor az oldalunkra kell fordulni, és úgy kell hasprésezni felfelé, hát az sem könnyű. Szóval ezt még erősen gyakorolnom kell, de nagyon jól esett.
Amúgy nekem is az a bajom a Rékás hasgyakorlatokkal, hogy az alsó hasizmomat nem érzem, a felső viszont már nagyon szép, ott már szinte nincs is háj, de az alsó rész... Na az katasztrófa. Onnan még mehet jópár centi, mivel 89 cm a legszélesebb ponton. Várom majd a fejleményeket, hogy a tapp eltünteti-e a makacs zsírpárnákat.
Sziasztok!
végül feladtam 6 nap leslie után..centiben nem volt változás, persze csak 10 nap utánre ígérte, de azért reménykedtem.
fogok még walkozni, de max. heti2-3 elég lesz.
Most tappolok, tegnap megcsináltam a hasgyakorlatát, és életemben először minden egyes hasimomat éreztem a végén.nem fájtak, el voltak fáradva. szuper érzés volt. írékánál csak a felső hasizmot érzem, és az is fáj, nem fáradt.
kitörés nekem sem megy, én még térdelni, sőt, guggolni sem tudok (rossz helyen vannak a térdkalácsaim, gyárilag).
a fenékgyakorlatsorát szeretem, a combot is,m csak kihagyom a kitöréseket.
Nagyon furának találom én is, de csak a karom fáj és a vállaimat éreztem a mai torna közben.
2 miles exercises tv
Ki érti ezt? :)
Nem panaszként mondom!!! :)
Szerintem kevés olyan ember van, aki szereti és helyesen is csinálja a négyütemű fekvőtámaszt. Én sem tartozom bele a kevésbe. Nem is szeretem és nem is tudom megcsinálni normálisan.
Szerintetek ha szedek valamilyen gyógyszert, például Béres Porcerő vagy ehhez hasonló, akkor jobban fogja bírni a térdem a kitörést, guggolást...?
A kitöréseket és a guggolásokat én sem szeretem, mert nehezek, pedig nagyon jó gyakorlatok.
És amit kifejezetten gyűlölök, az a négyütemű fekvőtámasz..brrrrrrrr.
8 mérföld? Az már nem semmi. Nagyon ügyes vagy. Ennyitől tényleg nem csodálkoznék, ha holnap lábra sem bírnál állni.
Én ma mélyizomtornáztam, nagyon jó volt a derekamnak. Holnap szerintem megkínzom magam egy Rékával vagy valami hasonló alakformálóval. Már alig várom, most ismét nagy a lelkesedésem.
Szihiasztok!
Kipróbáltam a 4 really big miles-t. Elfáradtam nagyon, holnap tuti izomlázam lesz.
Viszont rekordot döntöttem (a sajátomat persze), 8 mérföld egy nap. :)
Egyébként olyan,mint a 4 fast miles. Mármint nehézségre. Szerintem. Tényleg jó! Köszi még egyszer az elérhetőséget!
Nem vagyok nagy szakértő, de szerintem 3-4 naponta biztos jól jön. Persze attól függ, hogy mennyire erőlteted meg magad. Mármint úgy értem, hogy milyen nehéz számodra a torna, amit csinálsz. Mert ha valaki "ellötyög" egy órát, úgy hogy meg sem izzad, annak nem biztos,hgy kell pihenő. De ha valaki úgy csinál végig fél órát, hogy közben izzad és érzi, hogy nagyon dolgoznak az izmai, akkor annak kell.
Na, most jól "megaszondtam!" :)
sziasztok!!! Tegnap 5 mérföldet csináltam. Jóvolt. Megfogadom a tanácsokat, tippeket, kipróbálom kombinálva a tornákat. Ma remélem lesz időm, és csinálok egy norbi aerobzónát. Aztán bármennyire is utálom, RR is előkerül.
Szerintetek hány nap pihenő kell egy héten?
Lufika, csak az 1 mérföldes power walk-ot csinálom 2 kg-os súlyzóval. Mert ott nem túl nehezek a feladatok. Mint láthattad a 2 mérföldeset csak 1kg-ossal csinálom.
Leszakadna a karom! Kár lenne érte! :)
Jobban vagy?
Sziasztok!
Úgy látszik én jól bírom a monotómiát! :)
Ma tornázás közben gondolkoztam rajta, hogy kellene valami mást is csinálni, mert erősítés szempontjából, tényleg nem túl hatékony, de ...
Nem volt kedvem!
Tehát a Leslie fan jelenti, ma:
2 miles power walk - 1 kg-os súlyzóval
Walk away your hips & thighs 2 miles
Sziasztok!
Renna, üdv itt!
Tegnap sem Leslieztem..valami front lehetett, mert megint mind a 3 gyerek kórusban ordított estig..fektetés után meg beájultam az ágyba. délután megint nem aludtak. ma megpróbálok walkozni, de ez a 10 nap nagyon durva egymás után...még ha váltogatom is a tornáit.
Talán a héten megjön a Tapp-könyvem, akkor nekiállok annak is.
Egyetértek Vaczilával. Kell a változatosság, mert az nem csak az izmoknak, de magának az embernek is jó, nem unja meg amit csinál, nem válik minden monotonná. Elkezdtem Leslie-től a 10 napos kihívást, de be kell vallanom, hogy nem tudtam volna végigcsinálni, mert pár nap múlva már kellett volna valami más is. Alakformálás, kőkemény szenvedés, Réka sikító, hátamon feláll a szőr hangja... Szóval értitek.
Éppen ezért várom a tapasztalatokat, hogy kinek melyik kardió és alakformáló dvd vált be. Én ajánlom Rékától a napi 20 perc önmagadért dvd-t, és Alexandrától a Live-ot. Jó kis alakformálók, tuti izomlázat okoznak. A kardió nekem csak Leslie.