Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Vörösboros libamell recept

Vörösboros libamell recept

A Vörösboros libamell hozzávalói:
80 dkg csontozott libamell
4 evőkanál olaj
2 evőkanál ketchup
2-3 gerezd fkhagyma
2 dl vörösbor

őrölt bors


A Vörösboros libamell elkészítési módja:
A libamellet felszeleteljük,sóval borssal megszórjuk,forró olajon a szeletek mindkét oldalát megpirítjuk.Tűzálló tálba tesszük. A vörösbort a ketchuppal elkeverjük,hozzáadjuk az összezúzott fokhagymát kevés sóval és őrölt borssal ízesítjük és a húsra öntjük. Lefedve előmelegített sütőben puhára pároljuk. Burgonyapürével, savanykás befőttel(szilva) tálaljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A vörösboros libamell elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook