Volt valaha olyan erős menstruációs görcsöd, mint a legerősebb szülési fájdalmad? (beszélgetés)
Hát szerintem a szülési fájdalmakat össze sem lehet hasonlítani a menstruációs görcsökkel.
Én most szültem, friss tapasztalat. A CTG-n 8-10-es erősségű fájásaim voltam mensi szintűek. A legdurvább szülési fájdalmaknál pedig már 100 fölé ment a kijelző.
Szia!
Én még szülés elött iszonyatosan görcsöltem minden hónapban mikor megjött... még mikor suliba jártam a suliból is mindig kikértek 2-3 napra mert felállni se tudtam!De azért a szülési fájdalommal össze se tudnám hasonlítani!
Az azonos című szavazás kapcsán érdekelne avéleményetek.
Én már hallottam ilyenről, és néhányan azt válaszolták, h. át is élték. Kiváncs lennék rájuk, jó lenne olvasni a tapasztalataikat.
Persze azokra is kiváncsi vagyok, akik nem éltek át ilyesmit, csak a véleményüket mondták el. Nekem anyukám mondta, h. a születésem egy wellness menet volt ahhoz képest amennyire szülés előtt néha fájt a hasa...
További ajánlott fórumok:
- Melyik a legerősebb érzés ami most benned van?
- A 28. ciklusnapon érdemes már tesztet csinálni? (Vagyis a nem várt menstruáció első napján)
- Stresszoldás gyógyító kövekkel - a három legerősebb gyógyító kő
- 10 napos menstruáció késése, terhesség?
- Terhesség alatti menstruáció.Van köztetel olyan akinél volt?
- Ismertek valamilyen praktikát a menstruáció előrébb hozására?