Volt aki így vesztette el a szüzességét? (tudásbázis)
Hát jó!
Nekem nem jön be a szex a menszesz alatt, de az én vagyok, elfogadom, hogy másoknak bejön, ám legyen. De így veszíteni el a szüzességet???? Annak a bizonyos első alkalomnak csodaszépnek, felhőtlennek kellene lennie, nem pedig csatakos-véresnek. Szerintem kibirhattátok volna ezt a pár napot. Ez az én véleményem.
A másik, hogy úgy beszélsz a szexről, mintha valami függőség lenne. X évet kibírtál szűzen, nem haltál bele, most, hogy nem lehet 2-3 napot kibírni????? 18 voltam, amikor a barátom (azóta a férjem) katonaként 6 hónapot töltött Koszovóban. Én sem szexeltem 6 hónapi, és ő sem. Volt más bajunk is, eszünkbe sem jutott. Aztán bepótoltuk, mikor hazajött. Vagy szülés után sem szabad 6 hétig, sőt igazából már előtte sem ajánlatos 6 hétig, az összesen 12 hét. Emberek ezrei "kibírják".
A hozzászólásaidból azt látom, hogy te még nem értél meg a szexre. Lehet, hogy testileg igen, de érzelmileg, és agyilag biztosan nem.
Én menzi alatt egyáltalán nem kívánom, és szerintem is elég undi :-D de hát nem vagyunk egyformák :) van aki szívesen nyeli le meg van olyan, aki öklendezik már csak a gondolattól is :)
Egyébként miután elvesztettem nekem is tovább tartott, aztán teljesen rendszertelenné vált az egész :/
Hát látod nem törödök vele. :)
Csak nem értem miért tartják sokan gusztustalannak amikor ebbe nincsen semmi.
Egy idő után csökken mindenkinél a libidó, hidd el! ;) Évek múlva már nem lesz "újdonság" és akkor már teljesen másabb lesz.
Ha meg majd összeköltözöl valakivel, akkor meg pláne! ;)
Nah de ezzel még ne törüdj, élvezd csak! ;)
Ebben....sok minden visszataszító.
De menj el nőgyógyászatra, az orvost kérdezd meg, jobban jársz:)
Elképzelhető, hogy azmiatt tartott tovább.
Következő menzeszednél kiderül...
Az első alkalmat én sem tudnám menzesz közben elképzelni. De miután elveszítettem, többször volt, hogy az akkor barátommal menzesz alatt kívántuk meg egymást.
Nincs ezzel semmi gond, kinövi egy idő után az ember!
Főként lányoktól kérdezném, hogy volt aki úgy vesztette el, hogy közben megvolt a menstruációja?
Nekem nem tudom, hogy e miatt de tovább volt meg mint szokott.
További ajánlott fórumok:
- Hol és hogyan vesztetted el a szüzességedet?
- Szerelemből vagy kalandvágyból vesztetted el szűzességed?
- Ki-Mikor vesztette el a szüzességét (házasság előtt vagy után) & tapasztalatok
- Hogyan reagáltatok, mikor a gyereketek elvesztette a szüzességét?
- Van olyan, hogy valakinek szűzhártya bemetszésre volt szüksége ahhoz, hogy a partnere el tudja venni a szüzességét?
- Aki alkalmi kapcsolatból vesztette el a szüzességét mit várt/milyen volt a következő alkalom (alkalmak)?