Vissza szerethet-e az ember felesége a férjébe? (beszélgetés)
A gyerekeid miatt tedd rendbe magad és az életed mielőbb!
ez olyan mintha a téli hideget meg a karácsonyfára fognánk:D
na igen a facebook...blööee..
sokat melozot asszonyka meg otthon volt 5 évet két picivel
nem nem dolgozik már jó pár ěve. 2 lesz a pici.
Szerintem nagyonis tudod,hogy mit cs*sztél el...Nem biztos,hogy ha már rendezed is a soraidat és változtatsz,hogy vissza sikerül hódítanod...Tudod el tud jönni a feleségeknél egy olyan pillanat,amikor ha a férj bejelenti,hogy van valakije,akkor pezsgőt bont...Nem mondom,hogy nálatok ez lenne,csak azt,hogy marhára el tudjátok cs*szni...Bocsi.
milyen voltál amikor belédszeretett? miben voltál más mint most? olyannak kéne lenned mint akkor voltál? legalább kis időre
nem dolgozott? hány éves a kisebb?
minden hétvén mentünk valahová. Kirándulni,plázázni, szůleihez, ilyesmi.
szerintem unatkozott és a pasi meg szépeket írt és mondott. Én meg sajna dolgoztam és ez lefoglalt. Csak este tudtam vele foglalkozni,de addígra már mind a ke tten fáradtak voltunk.
ok, de keveset foglalkoztál vele? sokat volt egyedül? külföldön dolgoztál? heteltél? stb
csak ugy megtörtént. Ezt mondta.
köszi mindenkinek a hozzászólást!
miért tette? mit gondolsz?
ja,ja! Az önértékelésem... Hát... Ha a feleségemre nézek :szeretem. És mérges vagyok. Ha gyerekeimre nézek elolvadok. Szeretem a családom. Értük élnék,dolgoznék. Szeretném visszakapni öt. Ennyi.
Szerinted most erre van szüksége? Az önértékelése a béka segge alatt van, muszáj tovább döngölni?
Miért bocsátasz meg? Úgy értem, mi az oka és honnan tudod, hogy megbocsátasz? Ez a folyamat, hosszú és kemény folyamat, egy-két könyv elolvasásától még nem történik meg.
Ha a fickó már a gyerekeket is ismeri, bajban vagy, ez már nem csak egy egyszerű kufirc :(.
Lehet. ,veled kivételt teszek. :-):-)
nem tudtam hogy csak a jókislányokkal beszélgetsz:D
Velem előfordult, hogy háromszor szerettem bele valakibe.
Mondjuk nem a férjembe, őbelőle nem szertettem ki, így nem tudtam ismét beleszeretni:)
Köszönöm.
Én már nem:-) rengeteget tanultam belőle.
Megtanultam életem hajóját a legnagyobb viharokon át is biztonsággal navigálni.
Te se javulsz már meg:-):-)
Néha még a szemednek se hihetsz:-)
Tudod kedves Libra,a saját tapasztalat is megvolt gyermekkoromban:-(
Évtizedeimbe került nekem és tesvéreimnek helyrehozni életünk,életem a hátrányai miatt.Ezért is ágáltam a gyerekekkel. Sokan ezt nem olvasták ki soraimból.
Szerencsére az enyémek nem részesültek az ebbéli"örömökben"
ismerem azt amilyennek mutattad magad:P:DDDDD szal ha nem ismerlek az nem az én hibám:P
Látszik mennyire nem ismersz:-)
Egyedül Istent imádd!
A fejem, is szilárdan áll :-):-):-):-)
Megtanulni más kárán, vagy megtapasztalni dolgokat és abból tanulni, valóban két dolog!
De az első nem vált ki az emberből ilyen indulatokat, mint amit Tőled tapasztaltam.
Megleptél!
További ajánlott fórumok: