Villámolvasással kapcsolatban milyen tapasztalataitok vannak? (tudásbázis)
sztem nekem sem elég a könyv. :-(
állítólag nyelvtanulásra is lehet használni.
Akkor reméljük, neked is elég lesz. nekem sajnos nem.
Arra azért még nagyon kíváncsi vagyok, hogy vajon más nyelven is meg lehet tanulni???
Nem az érdemeit akarom kissebbíteni, de szerintem ilyen kérdésekben ne hallgass másokra. Ami neki nem jött be, az neked lehet hogy igen, lehet hogy neki elég a könyv, lehet hogy neked nem.
Én is találkoztam vele, tudom is, hogy mi, de nem tudhatom, hogy kire milyen hatással lesz.
Próbálkozz a könyvvel, s ha úgy látod, kevés, menj tanfolyamra. Nekem kevés a könyv, pedig egyéb dolgokban igen sokat segít az a.k. Még senkitől sem hallotam, aki elvégezte, s valóban gyakorolta is, hogy ez hülyeség.
nagyjából körüljártam már az alkalmazhatóság lehetőségét, és úgy gondolom, hogy az én esetemben többszöri, akár 8-10-szeri sebesolvasással valószínűleg el tudom érni a célomat.
mivel az én szakomon nem lehet kb. válaszolni :-)
pontosan kell tudnom a definíciókat, tételeket, bizonyításokat.
sztem ez a módszer nálad is beválna.
te milyen szakra jársz?
olyan ember, akinek adok a véleményére.
találkozott vele, tudja is, hogy mi.
már csak kíváncsiságból is lehet, hogy el fogok menni.... :-)
:))
arra azért kíváncsi vagyok, hogy a gazdasági témákat hogy fogom lerajzolni.
nekem leginkább azért kell, mert iszonyú mennyiségű szakanyagot kell elolvasnom, egyes országos gazdaságiról.
de még ma elmegyek és megveszem a jegyet a legközelebbi tanfolyamra :)
Olyan ember beszélt le róla, aki könyvből megtanulta? Vagy olyan, aki nem is találkozott még vele? Vagy olyan, aki olvasta a könyvet, hellyel-közel meg is tanulta, aztán elment a tanfolyamra, s rájött, hogy nem kellett volna, mert már tökéletesen tudta a könyv alapján is.
Nagyon nem mindegy :))
mesélj légyszi a tanfolyamról, miket tanítottak.
milyen könyvekről van szó?
én matekot (+ mást) tanulok. vajon ahhoz is használható?
sziasztok!
kb. 18.000 Ft.
engem lebeszéltek róla, mondván, hogy könyvből is meg lehet tanulni.... :-(
Nem tudom, ha van türelmed kivárni, majd elmesélem, ha megvettem a jegyet. ha nincs, akkor agyontroll.hu :)
Nekem is megvan valahol a könyv, de én sem boldogultam vele.
mennyibe kerül egy tanfolyam?
régebbe nvettem rólas egykönyvet, dehát ezt nem lehet autodidakta módon megtanulni
Köszi!!!!!!!!!
Tegnap este eldöntöttem, hogy elmegyek egy villámolvasás tanfolyamra, hogy jobban tudjak készülni a vizsgákra. Fel is tettem egy kérdést valamelyik agykontroll topicban.
Erre ma reggel mit látok??? Mi ez, ha nem a kérdésem a válaszra, s az "üzenet", hogy iszkiri a Hattyúházba jegyet venni??? :o)))
Szia,
Én elkezdtem, de lusta voltam végigvinni, pedig néhányszor kirázott a hideg, olyan érdekes volt.
Ha van időd, kitartásod és pénzed rá, csak ajánlani tudom!!!!
Csodás dolog, tapasztaltam.
még én is ismerkedem csak a módszerrel, csak kíváncsi lennék mások véleményére is ezzel kapcsolatban.
több fázisból áll, kb. ilyenek, hogy felkészülés, előkészület, fotóolvasás, szuperolvasás, sebesolvasás. ha sikerül rendesen megtanulni, akkor nagyon gyors ismeretszerzést tesz lehetővé.
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kinek és milyen tapasztalata van a SCIENNET-tel kapcsolatban?
- Kinek milyen tapasztalatai vannak a folyékony mosószerekkel kapcsolatosan?
- Kinek, milyen tapasztalatai vannak a lepkeorchidea gondozásával kapcsolatban?
- Voltál már kezdeményező fél egy kapcsolat indításakor? Ha igen milyen tapasztalataid vannak?
- Merckformin XR-rel kapcsolatban kinek milyen tapasztalata van? Tényleg komoly rosszullétet okoz?