Vezeted a háztartást, gyereket nevelsz, hogy jut idő magadra? (beszélgetés)
Akkor viszont segítsen abba hogy te kimozdulhass!
valamit valamiért.Te áldozatot hoztál, most rajta a sor
Hmmmmmmm
Ha szeret akkor fontos neki hogy boldog légy.
Ha attól leszel boldog hogy visszaköltöztök akkor ezt meg kéne értenie.
Neki mi baja a várossal?
Akkor pedig valahogy vegye ki a részét a gyereknevelésből. Azt a gyereket ketten akartátok, nem maganak szülted. neki is vannak kötelességei és nem csak az a dolga, hogy talicskázza haza a pénzt!
Főleg ha ennyire szarul vagy attól hogy nem tudsz dolgozni. Vegyen vissza a tempójából hogy te is elmehess!
Hát nem leszek túl népszerű, de vállalom...!
Van egy férjed, aki dolgozik, hogy neked ne kelljen, van egy egészséges gyereked, akár boldog is lehetnél;) Másnak ennyi sem adatik meg.
Elkényelmesedtél.
Nekem is van gyereke, tásam , munkám és tökre nincs időm arra, hogy depressziós legyek.
Történt veled egy rossz dolog,egyedül vagy és nincs akivel ezt kibeszélnéd.Ez a legjobb út a beforduláshoz :(
Mennyire laktál messze mielőtt faluba költöztetek?Esetleg régi barátnő lenne akivel jókat tudnál bszélgetni?Menj egy héten minimum egyszer a városba.Próbálj ismerkedni, barátkozni.
Sokat segítene.
NEMÁÁÁÁÁÁÁR!:)))))
kedvesek vagytok ,tényleg,de csak összefoglaltam amit írtatok!:)))
A tested is hamarabb gyógyul, ha a lelked jobb.
Remélem minél hamarabb megoldódik nálad ez a dolog.
Nekem most baromi sok időm van így most megnéztem, hogy mennyit hoxaztál az elmúlt napokban.
Nagyon sokat. Tegnap 4 órát, előtte is 4-et, 13-án 3-at, 12-én 1-et, 9-én 1,5-et, 8-án 1,5-et, 2-án 1,5-et, a többi napon kb.20-30 percet.
Van itt idő, csak nem jól használod. Lépj ki a lakásból és menj el valahová csak ne legyél a 4 fal között. Biztos jobban fogod magad érezni.
Fata Morgana!!
Légyszi bújj elő, és rakd zsebre a sok elismerést!!-DDDD
Én is sokat voltam/vagyok egyedül. De soha nem akadtam fenn azon, ha tovább tartott valami, mindig hagytam és hagyom hogy segítsenek.
Nekem a nagy elsős :)) De mondjuk simán csinál magának szendvicset vagy ilyesmi. Múltkor elugrottam a boltba, mire hazaértem elmosogatott (??), de úgy hogy simán bepakoltam a szekrénybe mindent, semmit nem kellett utána mosogatni :)
Igen:D
De ő mindig ilyen;)
További ajánlott fórumok:
- Milyen háztartási munkát végeztél legutoljára?
- Vegyi árú, háztartási papír áru, egyéb(pl seprű)
- Háztartási eszközök és tárgyak, háztartásban használatos dolgok ABC-ben!
- Tengerimalac a háztartásban - tapasztalatok, élmények?
- Mennyire segítenek be a nyugdíjas (vagy nem nyugdíjas), de még aktív szüleitek a gyermeke(i)tek mellett elvégzendő háztartási munkákba?
- Ki kezelje egy háztartásban a pénzt?