Vezeted a háztartást, gyereket nevelsz, hogy jut idő magadra? (beszélgetés)
Úgy legyen!
Na pátok, most már tényleg mennem kell!!
Én általában péntektől vasárnapi főzök :))
Hétköznap max valami tészta szósszal, vagy uncle bens, ilyenek, ami kész van fél óra alatt.
De szerintem nem ez a legnagyobb gond egy kapcsolatban, hogy van-e főtt kaja :))
Szia baromijókedv.
Ha bárkinek próbálnál tanácsot adni, kérlek, először képzeld a helyébe magad. Nehéz, de tuti valamennyire sikerülni fog.
Üdv!
Szerintem sok nőnek ,ez az boldogság netovábbja,és ebben ki is tud teljesedni ,jól érzi magát a háttér szerepben ,és tökéletesen kiegyensúlyozott és harmonikus.
De ne feledd,nem minden nőnek az a pont az i-re,ha férjhez megy és gyereket szül ,és megteremti a hátteret a férjének.
Ő nem érzi így jól magát,de még igazán nem látja át ,mire is lenne még szüksége,vagy ,mi az ,aminek a hiánya megkeseríti a napjait.
Férj hiánya?Elismertség hiánya?Barátnők ,vagy a régi pörgős élet hiánya?Munkahely hiánya?Emberi kapcsolatok?....Majd rá jön ,és ha ez meg lesz ,akkor már a megoldás is adja magát.
Gondolom úgy van vele a zura hogy ha otthon van az asszony, van meleg kaja, és meleg p@nci..
Ha dolgozik ez kimarad..Vagy meleg kaja van és hideg p@nci, vagy meleg p@nci és kaja no :P
ú bocs a hibákért.most néztem hogy kimaradtak a betűk...
lehet mégis csak tanulni kellett volna? :))
Pedig sajos sok az igazság abban amit mond..
Tényeg fontos neki az asszony othon léte,úgy érzi csak akkor van teljs körűen kiszolgálva...
Nálunk is én végzem a házimunka nagy részét, de én jókedvel csinálom, mert jobb mint most a hidegben a szemétszedés,levélsöprés a melóhelyen..meg örülök hogy észreveszi az emberem.Hazajön és megdicsér hogy milyen ügyes vagyok.És ez jó :)
Én örülök ha mglephetem bármivel, pedig a 10 év alat sosem várta el.Sőt!Még sokszor mondja is hogy nem kéne
Ő sem tudja már..belegabalyodott mindenbe!!!
Szegény...otthon kell neki egész nap ülni, és a férjét várni, miközben a kicsi oviban van!!!
Annyira sajnálom!
És ha csak hétvégén van süti az olyan nagy tdragédia?!
Ezek más tényleg csak kifogások!
de most mi az alapprobléma?? hogy nem jut idő magadra, vagy hogy dolgozni akarsz vagy miiiii???
visszaolvastam, de elvesztem a kuszaságban...:S
át az nálunk sincs mindennap, de mivel mindenki eszik napközben főt kaját, nem is gond;)
Ja és vetett ágy sincs:D:DFőleg ha reggel rohanunk
Az tuti :(
Nálunk is csak akkor volt napi főtt kaja, amíg otthon voltam.Aztán jött a mókuskerék, és megállapodás, hogy ezen túl 2-3 naponta főzök frisset,zvan :(
További ajánlott fórumok:
- Milyen háztartási munkát végeztél legutoljára?
- Vegyi árú, háztartási papír áru, egyéb(pl seprű)
- Háztartási eszközök és tárgyak, háztartásban használatos dolgok ABC-ben!
- Tengerimalac a háztartásban - tapasztalatok, élmények?
- Mennyire segítenek be a nyugdíjas (vagy nem nyugdíjas), de még aktív szüleitek a gyermeke(i)tek mellett elvégzendő háztartási munkákba?
- Ki kezelje egy háztartásban a pénzt?