Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Vastag köpenyes rántott sonka recept

Vastag köpenyes rántott sonka recept

A Vastag köpenyes rántott sonka hozzávalói:
fejenként 3 szelet sonka
tojás
liszt
fokhagyma
tej
ételízesítő


A Vastag köpenyes rántott sonka elkészítési módja:
A tojást felverem, ízesítem tejjel, zúzott fokhagymával, delikáttal. Bármilyen sonkát, vagy felvágottat, esetleg párizsit ízlés szerinti vastag szeletekre vágok. lisztbe, tojásos masszába, lisztbe, tojásba, végül megint lisztbe forgatom és rögtön teszem forró olajba, mindkét oldalát aranybarnára sütöm. Nagyon sokféle köret, főzelék mellé kiváló.

Panírozás után nem szabad letenni papírra, mert ráragad.


Kategória: Húsételek receptjei


A vastag köpenyes rántott sonka elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook