Zabpelyhes fasírt recept
![Elkészítési idő](http://static.hoxa.hu/pic/oraikon.png)
![Szénhidrátszegény](http://static.hoxa.hu/pic/szenhidratikon.png)
![Kalóriaszegény](http://static.hoxa.hu/pic/kaloriaikon.png)
![Zsírszegény](http://static.hoxa.hu/pic/zsirikon.png)
![](http://static.hoxa.hu/pic/recept-foto.jpg)
250 g darált marhahús
100 g zabpehely
fokhagyma, só, bors, pirospaprika, ételizesítő
A Zabpelyhes fasírt elkészítési módja:
A zabpelyhet beáztatjuk egy 20 percre ételizesítős vízben, majd hozzákeverjük a daráthúshoz, a fűszerekkel ízlés szerint. Aztán kevés olajon kisütjük az ízlés szerint formázott húspogácsákat.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: kisgé, 2006. jún. 13. 11:40
A zabpelyhes fasírt elkészítési módja és hozzávalói.