Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Van valami különbség a "nyers" nádcukor és a klasszikus cukor között? Helyettesíthetem a nádcukrot rendes cukorral? fórum

Van valami különbség a "nyers" nádcukor és a klasszikus cukor között? Helyettesíthetem a nádcukrot rendes cukorral? (tudásbázis kérdés)


10. ce49446325 (válaszként erre: 7. - _kleo_)
2009. jan. 30. 13:46
köszi, ennek örülök!
9. ce49446325 (válaszként erre: 6. - Doboseva)
2009. jan. 30. 13:45
azért mert nem találok a boltokban nádcukrot...
8. 036bf4cfe4 (válaszként erre: 6. - Doboseva)
2009. jan. 30. 13:36
A tiszta cukor miért egészségtelen? A szennyezéseket tartalmazó miért egészséges?
2009. jan. 30. 13:20
Nyugodtan használhatsz nádcukor helyett sima fehér cukrot. Kevesebb lesz a sütiben a nyomelem és a vitamin, de az ízén nem fog sokat változtatni. Aki nádcukorhoz van szokva, annak lehet hogy feltűnne a csere, de ha fehér cukrot használtok egyébként is, akkor biztosan nem fogjátok észrevenni a cserét.
2009. jan. 30. 13:19
Miért akarod helyettesíteni sima cukorral ha a nádcukor egészségesebb?
5. 036bf4cfe4 (válaszként erre: 2. - 05ca69913d)
2009. jan. 30. 13:04
A répában olyan anyagok savak és fehérjék vannak amelyek nem éppen egészségesek ezért vonják ki azokat mert ellenkező esetben egy elég pocsék anyagot kapnának.
4. Marleine (válaszként erre: 3. - Ce49446325)
2009. jan. 30. 13:00
Az ízén egész biztos, hogy rontasz, mert a nádcukornak különleges íze van, ami hiányozni fog a sütiből.
3. ce49446325 (válaszként erre: 2. - 05ca69913d)
2009. jan. 30. 12:57
Köszi, de akkor a receptekben helyettesíthetem a nádcukrot a hagyományossal? nem rontok ezzel az elkészült sütemény minőségén? (ízre gondolok, nem pedig a vitaminokra és ásv.anyagokra)
2009. jan. 30. 12:54

A nádcukor a hagyományos cukorral szemben finomítatlan, természetes termék. A nádcukor előállításánál a legfőbb cél, hogy a természetes melasztartalmát megőrrizze, amely gazdag ásványi anyagokban és nyomelemekben. A nádcukor különleges aromájú és jellegzetes színű cukorkészítmény.

Többféle színű és állagú nádcukor kerül forgalomba az egészen világostól a sötétbarnáig (melaszos nádcukor).

2009. jan. 30. 12:49
Van valami különbség a "nyers" nádcukor és a kalsszikus cukor között? Helyettesítehetem a nádcukrot rendes cukorral?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook