Van valaki, aki beszélgetne velem? Köszönöm! (beszélgetés)
Kedves Mindenki!
Nagyon szépen kérlek Titeket, ne haragudjatok rám, amiért tegnap szétestem lelkileg! Senkit sem akartam megijeszteni!
Bocsánatot kérek és köszönöm, hogy szeretettel vagytok irányomba!
Szégyellem magam...elnézést!
Szia Lolita 2112!!!
Nem vagyok ismerős??? Valahonnan??
Kedves Gábor!
Ez amit itt teszel azokkal az emberekkel, akik próbálják szebbé tenni a napjaidat, mert szeretnek, nagyon csúnya dolog! Mindenkinek megvan a maga keresztje, nem tehetsz egy nagyot még a nyakukba, azzal, hogy nem tudnak megmenteni. Ha meg akarod tenni, azzal, ga csak zsarolás, azzal bántod őket.
Ha rendszeresen gyógyszert szedsz, kérj másikat, mert nem hat, úgy ahogy kellene, ha nem szeded, akkor szükséges szedned. Az életedet csak egyedül te tudod szebbé, jobbá varázsolni! Vannak csaló gazemberek, akik átgázolnak a lelkünkön, van szerencsétlenség, ami csak úgy megtörténik velünk, de a győztes ember eggel többször áll fel, mint ahányszor elesik. Te pedig győztes vagy!
A lányomnak is ezt tanítottam. Hisz mindenki, aki megszületett, megnyert egy versenyt.
Kívánom, hogy találd meg az életcélod, s emelkedj felül a negatív gondolataidon, hogy megtapasztalhasd az igaz szerelmet is!
gabor az elet szep hidd el!deha egy noben keseruen csalodtal az nem jelenti azt,hogy mind ugyanilyen!tudod mennyi mindenen keresztul megy.masok/az elete folyaman?de fel kell mindig allni es tovabb menni!turelemmel sok mindent elerhet az ember!senkinek sem kopog be a boldogsag,se egy lany az ajtajan!lepj tovabb!felejstd el ezt a lanyt,o mar a mult neked!majd jon idovel egy masik amikor leginkabb nem gondolsz ra!
:kuzdve kudszjel konnyebb lesz az elet!"remelem,hogy meg jol emlekeztem erre a hires magyar idezetre!
harc az elet,de megeri hidd el.en is annyi mindenen atmentem,de itt vagyok es boldog vagyok!NE ADD FEL!
Szia Lolita!
A szokás hatalma, hiába aludhatnék, a biológiai óra ébresztett, mintha dolgozni kellene menni. :)
Gábor!
Akit szeretünk, azt el is engedjük, ha menni akar, mást akar helyettünk.
Azon már felesleges gondolkodni, hogy miért nem minket választott, nyilván nem boldog mellettünk, ha nem az, mi sem tudnánk azok lenni.
A családban volt egy ember, aki többször próbált öngyilkos lenni, nem kívánom senkinek azt az érzést, milyen ilyen emberrel együtt élni. Félelmetes.
Tehát, ha az a nő meglátta benned azt, hogy hajlamos vagy erre, jogosan menekült, hiszen így nem lehet egy életet alapozni, gyereket vállalni stb. Örök rettegésben élni, hogy mire megy haza, mire mi lesz a reakció?
Tudod az élet rövid, a halál örök.
Az életet élvezd, hidd el a boldogságot, elégedettséget magadban kell keresni, nem másokban.
Amikor önmagaddal elégedett leszel, akkor vonzod magadhoz az embereket, ha nem megy egyedül, kérj segítséget!
A halál gondolatával ne játssz, eljön az magától is, de addig ÉLJ! Írj, fess!
További ajánlott fórumok:
- Teherbeeséssel kapcsolatos véleményeket várok, köszönöm
- Hütőt szeretnék venni, de tanácstalan vagyok.Ha valaki tudna egy jó márkát ajánlani.Köszönöm Sicoka
- Ismer-e valaki olyan terméket amely az erek faláról "oldja" a lerakódott zsirt és cukrot? Köszönöm a segítséget!
- Ha valaki tud ijesztő szövegeket, amivel lehet úgymond megijeszteni egy pasit, az írja meg! Köszönöm!
- Honvéd kórházban(Bp.) keresek jó nőgyógyászt. Tudna valaki ajánlani? Köszönöm
- Járt már valaki közületek az Elite Körmösakadémiára (Cristal Nails)?Nagyon érdekelne a véleményetek, benyomásotok. Köszönöm!