Van valaki, aki beszélgetne velem? Köszönöm! (beszélgetés)
Nem tudom Gábor mivel küzd, de ha ugyanazzal, amivel én, akkor értem miért borult ki ennyire és miért nem lát előre. Persze elvileg lehet ezen is változtatni, de kemény munkával és hosszú terápiával.
Remélhetőleg nem tesz semmi rosszat.
Köszönöm nektek el sem hiszem hogy ilyen jó emberek vagytok és hogy egyáltalán még mennek ilyen jó emberek de azt hiszem nekem ennyi volt legalábbis megpróbálom ami soha nem sikerült ha nem jön be akkor jövök vissza de nagyon szeretlek titeket így is úgy is sziasztok!
Én is megyek , mert most már itt éjszaka van. Remélem, holnap jobb hangulatú Gáborral beszélgethetünk.
Jó főzést!
Mi jót főzöl?
Majd megírod, ha visszajöttél.
Emlékszem mikor régebben írtál magadról. Bizony voltak küzdelmeid, de tényleg mindig előre néztél. Jó lenne, ha ezt a szemléletet - ha csak egy kicsit is - át lehetne sugározni Gáborba is.
most mennem kell fozeshez keszulni,kesobb meg visszajovok majd,nalunk ilyenkor delelott van!puszi nektek addigis!
Ezt írtam én is. Remélem, Gábor is eljut addig, hogy így gondolja.
ha gabor tudna az en sorsomat....tele volt tuzdelme boven nehezsegekkel,de mindig sikeresen talpra alltam,mert ezt mondtam magamba-idezek-"ha 1 ferfi szemet,rossz az nem azt jelenti,hogy mind az!"egy szakitas utan azonnal zartam/nekem sose volt,hogy ujra osszejovunk/es onnantol mar csakis a jovo fele neztem!
ez a legfontosabb bizni magunkban mindig es sose fel adni!
kedves gabor!az elet soran szinte mindenki csalodik,de talpra kell allni,mert talalhatsz te meg lanyt hisz nemcsak 1 lany van a vilagon,hidd el!
Elhiszem, és megértem, hogy fáj, és hidd el, sokan megjártuk már a mélységeket akár fizikailag, akár lelkileg, de valahogy mindig tovább kell menni. Lesz erőd, csak bízzál magadban!
Kedves Lolita ! Nem szégyellem nekem ennyi volt az életem ő volt és egyszerűen elegem van abból hogy folyamatosan keresek valakit és amikor épp megtalálnám bele bukok valami akadályba hát körülbelül ennyi
Azért, mert egy jó ember képe rajzolódik ki a soraidból. Mindenkihez van pár jó szavad, mindenkivel udvarias vagy.
Nem lényeges, hogy miért, az a fontos, hogy itt vagyunk veled, és annak oka van. Az ok Te magad vagy, mert olyan embernek gondolunk, aki érdemes a barátságra. Ugye, kicsit megnyugodtál?
ujracsak azt tudom mondani,hogy egyetertek veled!remenykedjunk!
Kedves Fokhagyma!
Ez nagyon fáj. Végülis az utolsó csepp apohárban.
en is!talan ha jobban kitudna onteni a szivet megkonnyebulne/tudod nekunk noknek ez kicsit konnyebben megy,mint a ferfiaknak!/
Remélhetőleg 3 kar elég erősnek fog bizonyulni, hogy visszafogja, na meg a saját ereje, mert szerintem van, csak most nem érzi, mert kiborult.
igen gabor ennytien szeretunk!hogy miert?
1,mert igy a mi szeretetunkkel es torodesunkkel talan ujra talra tudunk teged allitani ebbol a nagy fajdalomtol,hogy a lanyt elveszitetted,
2,legfontosabb,TE EGY TUNDERI,KEDVES ES CSUPASZI FERFI VAGY!ezt direkt ki akartam hangsultozni azertis nagy betuvel irtam!
ne csinalj semmi butasagot!kerlek,konyorgok neked ne!nem akarunk teged elvesziteni!
Bízom benne, hogy megnyugszik, és elszállnak a rossz gondolatok.
igazat adok neked kedves foghagyma!
Komolyan ennyien szerettek??? Miért? De mondjátok meg, miért??
igen foghagyma is egy nagyon kedves no!regrol ismerem ot!mi minden nagyon tordunk es segitenenk gabornak,hogy ne legyen ilyen gondolata,hogy vegez az elettel!
Ó, kedves Gábor! Ez még nem ok arra, hogy ennyire kiboruljál. Nemcsak egy lány van a világon. Elhiszem, hogy fáj, de begyógyul a seb, és hidd el, nem érdemli meg, hogy miatta ilyen sötét gondolataid legyenek.
Igen.
Remélem ez egy mankó lesz a számára.
Fokhagyma is rendes, hogy visszajött, mert érdekelte a hogyléte.
Kedves fokhagyma az a probléma hogy nagyon kicsinált ez a lány és én mindent megtettem volna hogy szeressen de ő mégis úgy döntött hogy megaláz és a szemét dob hát ennyi de azért köszönöm szépen hogy ilyen kedves vagy szia
mi egy csapat vagyunk aki szereti,kedveli gabort es szeretnenk rajta segiteni!
További ajánlott fórumok: