Van valaki, aki beszélgetne velem? Köszönöm! (beszélgetés)
Kedves Bogyóka!
Köszönöm szépen Neked is a bátorítást! Hidd el, Te is értékes, fontos, pótolhatatlan ember vagy! Sôt! Aki Anya, ráadásul sajnos egyedül, az az igazi hőse a mindennapokban!
Én szerenék fejét hajtani előtted!
:)))))
Legyen úgy!
Kedves Zsuzsi! 💖
Nekem meg ez! :-)
" A jövő héten nem lehet krízis,már tele vagyok programmal!"
Henry Kissinger
Kedves Fokhagyma!
Nem fogok, ígérem, csak teszek pár kört. :-)
Csak eszembe jutott!
" Végezhet valaki a legjobb egyetemen, sőt a fejében tárolhatja a világ összes enciklopédiájának minden adatát, ha nem képes ezt a tudást megszervezni, és tettre váltani, akkor semmit sem ér, sem neki, sem a világnak. "
Napoleon Hill amerikai író
Kedves Bogyóka! Nekem is a egyik kedvencem! Sokszor felhúzott a padlóról! A zanéi meg...fantasztikusak!
Szeretettel üdvözöllek!
Kedves Bogyóka!
Köszönöm szépen, igen, jobban!
Szívből remélem, hogy Te is jól vagy, és tudunk majd beszélgetni!
Szeretettel: Gábor
Kedves Lolita!
Tiszteletben tartom a nézőpontodat, mint mindenki másét!
Én nem hiszek a véletlenekben! Hiszem, hogy minden okkal történik, és ha elég erőssek vagyunk, ( bármilyen hitünk van is van ), akkor előre mozdul az életünk!
Ma megkerestek egy óriási nézettségű YouTube csatornáról, hogy adnék-e interjút a művészetemről. Kivert a víz, de ez egy nagy lehetőség. Ha elfutok előle, még jobban magamba fordulok.
Szia! Olvastam korábban, borzasztó lehetett!!! Minden elismerésem, hogy tartod Magadat! A legalattomosabb betegség a világon, szerintem.
És nem válogat, akár a rák.
Felnézek Rád, és mindazokra, akik farkasszemet mernek nézni a démonaikkal!
Kedves Lolita, igen, nekem ez pont ideális, ez a város.
Szerettél is mindig a fővárosokban lakni?
Sziasztok, szép napot kívánok mindenkinek! Néha van egy kis időm napközben is benézni ide, de általában csak az este a biztos(az sem mindig).
Örülök, hogy szóba került a köszönés téma, és hogy senki nem bántódik meg ezen. Nálam néha az elköszönés sem sikerül, este előfordul, hogy elalszom telefonnal a kezemben. Ha pedig napközben vagyok itt, bármi adódhat, ami miatt hirtelen "eltűnök"
kedves gabor!vegig olvastam az eletedet!nagyon sok mindenen atmentel,de azt hiszem az volt eletedben a legnagyobb tores,hogy anyukad nagyon koran meghalt es kesobb meg nagymamad is aki felnevelt teged es szerettel!orulok,hogy eleted jora fordult es volt erod valtoztatni dolgokon eshogy jo utra tertel!Isten tartson meg sokaig,mert te egy csupasziv ember vagy aki felvallalta es nem szegyelli a multjat es tanultal a helytelen eletedbol!
nagyon szepen megkoszonom,hogy megosztottad velunk az eletedet!nagy orom,hogy csakis elore nezel!csak igy tovabb gabor!
További ajánlott fórumok:
- Teherbeeséssel kapcsolatos véleményeket várok, köszönöm
- Hütőt szeretnék venni, de tanácstalan vagyok.Ha valaki tudna egy jó márkát ajánlani.Köszönöm Sicoka
- Ismer-e valaki olyan terméket amely az erek faláról "oldja" a lerakódott zsirt és cukrot? Köszönöm a segítséget!
- Ha valaki tud ijesztő szövegeket, amivel lehet úgymond megijeszteni egy pasit, az írja meg! Köszönöm!
- Honvéd kórházban(Bp.) keresek jó nőgyógyászt. Tudna valaki ajánlani? Köszönöm
- Járt már valaki közületek az Elite Körmösakadémiára (Cristal Nails)?Nagyon érdekelne a véleményetek, benyomásotok. Köszönöm!