Van valaki, aki beszélgetne velem? Köszönöm! (beszélgetés)
Ezt egy kicsit hamisnak érzem,mert ma így hangozna
Amit tenni kellene, azt sokan tudják. Azt, hogy, hogyan kellene tenni, senkit sem érdekel. Aki meg meri tenni,az meg senkit sem érdekel...
Kedves Főnix!
Ez az idézet csak Neked!
" Hogy mit kell tenni, azt sokan tudják Hogy hogyan kell tenni, az kevés embert érdekel. S még ennél is kevesebb az, aki még is meri tenni."
Srí Chinmoy
Kedves Lolita! Egy idézet erre!
" Ne küzdj túl erőssen, a legjobb dolgok váratlanul történnek!"
G.G.M
Köszönöm Neked!
Nagyon nehéz volt végig olvasni!
Már értem miért vagy olyan nagyon erős! Mert egy örök lázadó vagy!
Lázadj tovább,és a rossz akaróknak mosolyogj az arcába! Tiszta szível haladj tovább , és figyelj az emberek rezgéseire. Tudom, hogy érzed!
Sokan elítélnek engem, ha ide írok, lehet behúzok olyan embereket, akik bánthatnak benneteket!
Inkább csendben figyelnék, ha kellek privátban elérhető vagyok.
Csodálatosak vagytok!!!!!
Köszönöm, hogy itt vagy!
Hiányzol közülünk, veled teljesebb a kép!
💖
"Az ember ott a legboldogabb, ahol legközelebb áll a szeretethez."
Müller Péter
❤️
A szeretet a legnagyobb gyógyír egy sebzett léleknek!
Kedves Bogyóka!
József Attila mindig is az első helyen volt az életemben. Kései sírató...Na és Ady Endre szintén.
Radnótinak a kétségbeesésében született írásai, mikor már tudta, hogy nem fog visszatérni a frontról, legalábbis nem éli sokkal túl a egészet...megrendítő.
Nagy lelked van!
További ajánlott fórumok:
- Teherbeeséssel kapcsolatos véleményeket várok, köszönöm
- Hütőt szeretnék venni, de tanácstalan vagyok.Ha valaki tudna egy jó márkát ajánlani.Köszönöm Sicoka
- Ismer-e valaki olyan terméket amely az erek faláról "oldja" a lerakódott zsirt és cukrot? Köszönöm a segítséget!
- Ha valaki tud ijesztő szövegeket, amivel lehet úgymond megijeszteni egy pasit, az írja meg! Köszönöm!
- Honvéd kórházban(Bp.) keresek jó nőgyógyászt. Tudna valaki ajánlani? Köszönöm
- Járt már valaki közületek az Elite Körmösakadémiára (Cristal Nails)?Nagyon érdekelne a véleményetek, benyomásotok. Köszönöm!