Van köztetek refluxos? (beszélgetés)
én most is a parietet fogom szedni mert nekem csak ez jó.bár most kétségeim vannak de ez az egy ami bejött.
majd max nem eszek de a gyógyszert megveszem,jó mi?
!!!!!!!!ja nyáron lesz vmi pariet utángyártott változata,tegnap mondta az orvos,ami szintén olcsóbb lesz!!!!!
Tavaly volt 1400 Ft körül, nekem volt rá olyan 90%-os támogatás.
Akkor most az nincs, és csak simán 50%?
Basszus.. Hát az úgy nagyon drága! :O
Refluxszal műtöttek?
Azóta rendbejöttél?
Igen??
De csak a műtét után egy ideig, nem?
Hát, ez lehet, hogy az..
Próbálhatnál másik gyogyit esetleg.
Nekem többször felhozták a műtétet, de én köszönöm nem kérem.
na voltam orvosnál akihez járok..mondta hogy refluxot müteni nemkell,nem szoktak. nemis emlékszik mikor mütöttek refluxxal vkit utoljára.
mostanában reggel arra kelek h fáj a gyomrom de elmulik ha felkelek,pesig veszk be este is bogyót.ez a sav jele nem?
Nexium is drágult? Tudja valaki?
Van még rá támogatás?
Dettó ez volt nekem is, de szerencsére hamarabb rájöttek. De fél évig tűrtem a görcsöket, mert azt mondták, hogy a savtól van. Aztán mikor nem használt a savgyógyszer, akkor azt mondták, biztos pánikbeteg vagyok..
Mikor már besárgultam, akkor jöttek rá, hogy epekőtől görcsölök, de akkor már mindent kihánytam.
Aztán kiderült, hogy reflux is van nyelőcsőgyulladással.
Apropó! Milyen természetes dolgokat használtok a savatokra? (szódabikarbónán kívül)
hm ez érdekes nekem is epét mondtak még...de ott voltam UHn és nincs kö...
de hát nemis minden Uh mutat követ ---
Sziasztok!
a Reflux tünet közé tartozik, h éjszaka fáj, ég a gyomrom, napközben meg úgy ahogy elvagyok?
Szed vki Pariet-et?
Sziasztok!
Az én kislányom 2,5 éves nyelőcső atréziával született 2 napos korában műtötték .Azóta refluxol. Sokat köhög,csuklik.
Volt időszak amikor savkötőt használtunk ,most jelenleg Motiliumos port kap.Sokszor keveset eszik és nem igazán akar inni.
Sziasztok!
November óta szedem a gyógyszert reflux
( nyelőcsőfekély) miatt. Eddig tökéletes volt, de pár hete ég, féj a gyomrom. Olyan érzés mitha üres lenne a gyomrom ( 10 perccel azelőtt ettem), többször elmegy a hangom , de savat nem érzek a nyelőcsövemben nem jön fel. Ez mitől van? Menjek inkább most vissza mert csak ápr. kéne.
További ajánlott fórumok:
- Nem leszek nagymama! A gyerekem döntött így. Van köztetek aki ugyanebben a cipőben jár?
- Akad, aki nem megy nyaralni köztetek?
- Van köztetek 5 hetes+5 napos (+-néhány nap) kismami?
- Van köztetek olyan, akinek hiányzik a 10 évvel ezelőtti divat?
- Volt már köztetek olyan, akinek "későn" diagnosztizálták a terhességet?
- Van köztetek, aki szokott orrmosást végezni?