Van hibája a párotoknak? Melyik a legnagyobb hibája amivel együtt tudtok élni? (beszélgetés)
amúgy veled normális?vagy téged milyen cél érdekében tart??
Az enyémnek 2 van,azaz egybe is beletartozik,hogy nem veszi észre hogy NŐ vagyok! És neki akarok tetszeni és meggebedek,hogy észre vegyen és hiába vagyok csinos és NŐ,a legjobb haverjának tekint és úgy szeret,mint a testvérét. szerinte ide tartozok és ezzel kifújt az udvarlás és kész.Ja,és már 8éve is mondta,hogy szeret,akkor is elhihettem volna,mit kéne ezen bizonygatni....
Simán elszaladt felette(is) három évtized.
Pedig egy sertepertélő zsenge pipi látványa.....
Én kb semmit nem tudok végig mondani, mert a mondat negyedéig sem jutok, ő már kérdez. Aztán folytatom és már egy a betűt kimondtam, aztán megint kérdez. És ezt soha soha nem bírja megállni (de nem is akarja), hogy ne kérdezzen miközben beszélek, mert már rég végeztem volna, ha nem kérdez rá egy a betűre 600x. Erre nagyon be tudok rágni, és szó szerint felidegesít....mérges is vagyok az anyjára, amiért kiskorában nem tanította meg, hogy nem szólok bele, ha a másik beszél. Na és a "midnenhol nyitva hagam magam után a szekrényajtót" szindróma...konyha, szoba, bejárati ajtó, wc ajtó...
Van! Az, hogy még nem talált meg! :)
Otthagy az asztalon olyan dolgokat, amiknek a hűtőben a helyük, fürdés után a kádkilépőt otthagyja, akaratos, makacs, mindig mindent szó szerint értelmez (pl. olyan nincs hogy 100x elmondtam, mert speciel csak 5x - szóval lovagol az ilyesmin), késik és nem szól, nem bókol, nem dicséri meg sokszor a főtt ételt, keveset játszik a gyerekekkel...soroljam még?????????????????
Viszont a másik oldalon is sok minden van, azt is sorolhatnám :-))))))))))))))))))))))))))
ez minden pasi EGYIK hibája:D:D
Utálom, amikor a zokniját úgy veszi le, hogy gombóc lesz belőle, és így teszi a szennyesbe. :)
Makacs, rendetlen, a levetett ruháit a padlón hagyja, ja és amit szerintem sose fogok tudni elviselni: ha 2-3felső van rajtam egyszerre veszi le őket xD Wáá, agyrém mikor szét kell szedni :D Hát de kb ennyi :) A többi tökéletlenségét szeretem, de hogy rendetlen azt nem igazán :p Ha összeköltözünk erről (meg a 2-3felső egyszerre való levételéről) biztos le fogom szoktatni :D
Biztos rossz sora volt kiskorában :)
vagy sok nagy tesó, akik megették előle a finom falatokat :)
Hát gyakorlatilag igen :-D
De ha nincs itthon, kidobálom :-D
Komolyan? :) Nylonzacskókat, konzerves dobozokat, joghurtos poharakat, üvegeket? :D
nyitva hagyja a szekrényajtókat miután kiveszi a ruháit...és általában leeszi magát :o)
Rengeteg! Sokáig tartana felsorolni, ahogy az enyimeket is. Erre mondják, hogy zsák a foltját! Ha együtt vagyunk elég lenne egy kanál víz, de ha nincs mellettem hiányzik a Dög! Ez van, remélem együtt fogunk megöregedni!
A lehető legnagyobb falatot igyekszik a szájába gyömöszkölni. Megesett már, hogy begörcsölt az arcizma rágás közbe. No comment...(nem 5 éves) :-)
Szerinte nekünk kellene felhajtani magunk után:)
Az én párom is ebben a betegségben szenved:) És én is ráhagyom:) Így kerek a világ.
Különben a legnagyobb hibája, hogy nem csukja le maga után a budi ülőkét:)
a legnagyobb hibája, hogy tökéletesnek képzeli magát. én pedig rá hagyom. :o)
na jo lehet hogy az erős volt hogy gerinctelen . inkább csak törekvő. olyan barátokat tart akikből haszna van , nem kihasználja őket , olyan dolgokban támaszkodik másokra ami neki nehézkes lenne a másiknak viszont kézenfekvő nem teher , de csak ezáért jopofizni egyesekkel ...
ő ugy gondolja céljai eléréséhez kellenek a jo ismeretek . szal én ezt fokoztam tul gerinctelenségnek . bár lehet tényleg az
Elalszik korán, aztán ébredés után elkapcsolja a tv-t valami olyan csatornára, ami őt érdekli és alig kezdődik meg, elalszik. Deee, ha elkapcsolom, morog, hogy Ő nézi :)
így aztán legalább háromszor látom ugyanazt a filmet, míg végre egyszer végignézi :)
nem is tudom hogy bírom na és meddig :DDDDDDD
Én nem tudok most hirtelen ilyet írni, de őt kéne megkérdezni, lehet teleírná az oldalt. Vagy mégsem, mert a hülyeségeim ellenére imád.
Szonecsko1000, sajnos a felsorolásodban van egy tulajdonság, ami nálam még a barát, haver viszonyt is kizárja, nemhogy együtt legyek vele: gerinctelen!
Ezek szerint kapásból megbízhatatlan, bizalom nélkül meg nincs tartós kapcsolat!
Szerintem.
egy gerinctelen emberrel?
ne tervezz!
Bocs, de ő az én párom:D:D:D
További ajánlott fórumok: