Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Van ennek értelme? fórum

Van ennek értelme? (beszélgetés)

1 2
7. 1e072b34d7 (válaszként erre: 1. - Tuksika)
2015. jan. 28. 16:48
Az építkezésbe már sok házasság beledöglött.
6. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 1. - Tuksika)
2015. jan. 28. 16:46

Nyilván van a pasi számára, hiszen egyébként miért kezdett volna bele egy építkezésbe.

Valószínű egy kóbor numera a célja, eljátszotta előtted a szerencsétlen meg nem értett pasit. Nem kell ám mindent elhinni, főleg így, hogy a hosszútávra tervez, mert ugye egy építkezésbe belevágni, nem 2 fillér.

2015. jan. 28. 16:45

Nem az én dolgom!

De szerintem a tiéd sem.

Gondolom,nem irgalmas szamaritánus a barátod,valamiért így jó neki...

2015. jan. 28. 16:44
Nincs. Na és? Majd akkor nézd meg őket, ha már össze is házasodtak és gyerekeik is lesznek. Na akkor milyen fasza lesz elválni. Mert akkor majd biztos jön valaki, akiért "érdemes" lesz elhagyni a csajt.
2015. jan. 28. 16:40

Nyilván nem sok, de ez az ő dolguk...

Miért indítottad a fórumot?

2015. jan. 28. 16:37
Nincs.
2015. jan. 28. 16:21

Sziasztok! Tegnap beszélgettem egy rég nem látott kedves ismerősömmel, aki azt mondta, hogy 10 éve együtt vannak a barátnőjével, de neki évszázadoknak tűnik, ugyanis kábé ölik egymást. Sok veszekedés, egymás szidalmazása, satöbbi-satöbbi... Azt mondta nem tudja csak úgy egyszerűen elhagyni mert néha mégiscsak tud gyengéd szemmel nézni a csajra, de ez elég ritka... Ráadásul most még közösen építkeznek is (!), csak nem tudom mire... :) Azt mondta viccesen, hogy na majd a munkálatok során úgyis még jobban kiütköznek majd az ellentétek... Meg hogy ha lenne kiért, akkor elhagyná a csajt... Na lényeg a lényeg, hogy inkább boldogtalan, de mégiscsak kötődik hozzá és így nem tud csak úgy kilépni...

Van ennek értelme? Lehet így kapcsolatban élni és közös házat, jövőt, akármit építeni, hogy boldogtalan?...

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook