Van ennek értelme? (beszélgetés)
Nyilván van a pasi számára, hiszen egyébként miért kezdett volna bele egy építkezésbe.
Valószínű egy kóbor numera a célja, eljátszotta előtted a szerencsétlen meg nem értett pasit. Nem kell ám mindent elhinni, főleg így, hogy a hosszútávra tervez, mert ugye egy építkezésbe belevágni, nem 2 fillér.
Nem az én dolgom!
De szerintem a tiéd sem.
Gondolom,nem irgalmas szamaritánus a barátod,valamiért így jó neki...
Nyilván nem sok, de ez az ő dolguk...
Miért indítottad a fórumot?
Sziasztok! Tegnap beszélgettem egy rég nem látott kedves ismerősömmel, aki azt mondta, hogy 10 éve együtt vannak a barátnőjével, de neki évszázadoknak tűnik, ugyanis kábé ölik egymást. Sok veszekedés, egymás szidalmazása, satöbbi-satöbbi... Azt mondta nem tudja csak úgy egyszerűen elhagyni mert néha mégiscsak tud gyengéd szemmel nézni a csajra, de ez elég ritka... Ráadásul most még közösen építkeznek is (!), csak nem tudom mire... :) Azt mondta viccesen, hogy na majd a munkálatok során úgyis még jobban kiütköznek majd az ellentétek... Meg hogy ha lenne kiért, akkor elhagyná a csajt... Na lényeg a lényeg, hogy inkább boldogtalan, de mégiscsak kötődik hozzá és így nem tud csak úgy kilépni...
Van ennek értelme? Lehet így kapcsolatban élni és közös házat, jövőt, akármit építeni, hogy boldogtalan?...
További ajánlott fórumok:
- Négyéves és még szopik - ennek mi értelme van?
- Azt mondja a csaj (22), azért nem akar kapcsolatot, mert a nyáron bulizni szeretne. Van ennek értelme?
- Facebook, barátságok, egyáltalán mi az értelme ennek az egésznek?
- 2-3 hónapig húsmentesen ennék. Ennek önmagában van értelme?
- "Ha sokat tolat egy vonat, végül vakvágányra áll"- Ennek a mondásnak mi az értelme ?
- Van még értelme ennek a kapcsolatnak?