Van-e esély terhességre? (tudásbázis)
megértem, hogy ideges vagy, de szerintem ilyen esetben minimális az esély a terhességre
bár azt nemigazán értettem, hogy ha nem élvezett beléd, de az óvszerben sem volt semmi, akkor ezek szerint még a vége előtt észrevettétek, hogy kiszakadt. miért nem húzott másikat? :)
én ilyen esetben felhívnám a nőgyógyászomat és rákérdeznék, mit tegyek. esély az mindig van a terhességre, menstruációkor kevesebb, de attól még sokaknál abból is lett gyerek :)
váltsatok óvszermárkát mindenesetre vagy keressetek mellé másfajta védekezési módot is
Most néztem vissza a naptáramat,és 11.én este jött meg,csütörtökig rendesen volt,tegnap már csak egy minimális véres váladék volt.
Így is ezt mondjátok,hogy ne aggódjam túl?
Köszönöm amúgy nagyon,sokat segítettek.
Ki és miért ítélne el?
Nyilván számodra fontos, ezért kérdezed.
Azért szörnyű, hogy szegény fórumindítók már előre leírják, hogy "ne ítéljetek el".
Viszont ezt csak én nem értem? - "nem tudjuk,hogy volt-e bennem védekezés nélkül".
A leírtak alapján, szerintem esély a terhességre majdhogynem egyenlő a nullával.
Megtörtént a baj,kiszakadt az óvszer. 2 hónapja ugyanez történt,és akkor irattunk fel 72 órásat. Most viszont megint megtörtént,és nem tudom mit csináljak!! Nem élvezett belém,az óvszerben semmi váladék nem volt,és nem tudjuk,hogy volt-e bennem védekezés nélkül. Viszont a menstruációm 1 napja múlt el(még tegnap minimális véres váladék volt). Ilyenkor kisebb az esély? Ti mit tennétek?
Kérem,ne ítéljetek el ezért,csak egyszerűen nem tudom,mitévő legyek.
További ajánlott fórumok:
- Van rá esély hogy az alábbi tüneteim terhességre utalnak?
- Abortusz után kiszakadt a gumi, van esély a terhességre?
- Lehet esély terhességre?
- Ha a terhesség 15. hetében azt mondja az orvos, hogy fiam lesz, mennyi rá az esély, hogy valóban így van?
- Mennyi az esélyem a terhességre?
- Mekkora esély a terhességre...?