Való Világ 2011 (beszélgetés)
Bizony parttalan!
Nah, üdv. mindenkinek, megyek a dolgomra!
Ami még nem tiszta : miért nem szereti Csaba Esztert és miért barátkozik Csaba Kingával.
Vannak homályos foltjaim ..:)
A nem kedvelem szerintem elég enyhe ahhoz képest, amiket csinál. Amikor csinálja, akkor én még nem láttam, hogy azt mondtad volna: Ez gáz volt.
Attilánál meg folyamatosan.
Nekem ettől elbillent az egész.
De mindegy. Úgyis partalan ez az egész vita.
Egyetértek.
Nekem Attila sokszor legalább szórakoztató. Verán még nem sikerült az utóbbi időben mosolyognom, mert keserű a belseje folyamatosan.
Az elején még egész normális volt és kedveltem is egy kis ideig.
Vera amúgy miért hátrált ki Eszter mögül a párbaja idején ? Az volt az első pont, hogy azt gondoltam, milyen szemét egy nő..
Persze aztán Eszter is változott a párbajai után, de akkor mi volt vele a baja ?
Jó számolást!
(többször írtam, hogy nem kedvelem Verát, de ennek ellenére igazságtalannak tartom a villabeli megítélését. Ide nagyon illik az a közmondás, hogy egyik szemében a szálkát is,... a másikéban meg a gerendát sem....)
Mert közben Verának is volt jelenete :)
Attila Kingáról én speciel elmondtam a véleményem :) Azt is, hogy hol volt gáz Attila és hol volt gáz Kinga.
:)
Dehát Verát nem szabad szídni, mert akkor mi teadélutánozunk :)))
Majdnem egy teljes részen keresztül ment a King-Attila konfliktus és akkor is arról volt szó, hogy milyen Vera.
Még szerencse, hogy tényleg mindig az aktuális dologról beszélgetünk .....
Hát nekem is úgy tűnik.:(
Én mindig azt írom, hogy Attila jelenlegi viselkedése tetszik, de fenntartásaim vannak a múltban elkövetett baromságai miatt.
Megszámolnám, hogy Vera védők hányszor vették észre, hogy Vera gáz volt.
Utóbbi időben ez nagyjából 0.
Nem azzal volt a gondom, hogy össza van hasonlítva, hanem, hogy inkább ti nem mondtok Verára semmi negatívat, miközben ha megnézed, akiknél kritizáltad, hogy verát elítélik, azok az emberek szerintem Attila baromságait is látják.
Nekem az a feltűnő, hogy nektek, akik Verát véditek, mintha elszállna az objektivitásotok és ő bármit tesz, csak azért, mert Attilát nem csípitiek, minden pozitív lesz.
Akármekkora görény is Vera néha.
Tehát akik Verát nem kedvelik, szinte mindannyian észreveszik Attila negatív dolgait.
Fordítva ez messze nem látható.
Úgyhogy kettős mérce nem itt van szerintem.
Azért hasonlítgatom, mert ugyanazon hibáért Verát elitélitek, Attilánál meg észre sem veszitek, vagy szó nélkül hagyjátok.
Jelrakáskor is egyedül Atti kiabál be, hogy "hazudsz" - de ugye ez teljesen rendben van!
Egyébként egy csoportban élő embereket miért nem lehet összehasonlítani?
....de most már megyek a dolgomra, kellemes beszélgetést kívánok Nektek!
Na az még egy érdekes párbak lesz.
Akik megutálták Esztert, majd most mégis szavaznak rá, hogy Kinga essen ki :)
Én is pont így vagyok vele. Ha választanom kellene kivel tudnék hosszabb időt eltölteni anélkül, hogy csúnya vége legyen a dolognak mindenképpen Verát választanám.
Vele úgy érzem sokkal jobban lehet kompromisszumra jutni, mint Attilával. Illetve, ha hozzá normális hangnemben szólnék akkor azt kapnám tőle vissza még akkor is, ha fel van pörögve.