Való Világ 2011 (beszélgetés)
Ez a hülye Eszter kár, hogy ennyire elcseszte a renoméját, mert így lehet, hogy Vera megint visszamegy.
Borzacskó :)
Na, ezt már vártam.
Ha Eszter kiesik, akkor az lesz, hogy az RTL Klubnak kell a további feszkó a nagyobb nézettség érdekében, vagy az, hogy ez a kereskedelmi csatorna egy irgalmas szamaritánus, aki azért ejti ki Esztert, hogy rendbe hozhassa még idejében a karrierjét.
Ha meg Vera esik ki, az meg azért lesz teljesen logikus, mert Eszter Ördög Nóra ismerőse és láááám, ennek a nőnek azért van szava a csatornánál.:)
Nem semmik ezek az összeesküvés elméletek. Minden oldalról meg vannak "támogatva".:))
Én is úgy érzem ,hogy Vera megy vissza.
Hát nem örülök neki,mert 100X inkább Eszti mint Vera...dehát ez van.
Azért remélem nem lesz elismerve megint a primitív ,gonosz fenhéjjázó stílus.
Eszterre sem vár szerintem más. Nem hiszem, hogy ezek után akár a kollégák akár az ügyfelek komolyan vennék őt a hívatásában.
A férfiakat pedig mint tudjuk eléggé szereti...
Az az egy baj van,hogy ugyan úgy ment a szöveg Esztinél,mint a boxmeccs előtt,nagyon magabiztosan.
Én nem szeretném,ha nagyon pofára esne megint,mert remélem,a vera kiesik végre elmegy filmezni.(!)
Pontosan ezt írtam,de ebben annyi van,hogy szerintem ő fog kiesni.És mivel túl magabiztos,emiatt ha veszít az eléggé meg fogja ütni.
Ez nem arról szólt,hogy kit várok vissza.
Szerintem nem kellene téves következtetéseket levonnod.
Abból, hogy azt írtad, hogy pofára esik Eszter.
Magabiztos a párbajjal kapcsolatban, ahonnan nagyot lehet pofára esni. Ezt írtad.
Számomra ez ezt jelentette.
Kár, hogy mindig olyan ember hívja ki ezeket a szerencsétleneket, akik szintén bénák. Így soha nem fognak kiesni.
Pénzt!
A belevalóban szinte mindennap minden szar verset felolvasnak. Halál béna szerintem.