Való Világ 2010 (beszélgetés)
Nővéééére?! Nem huga van!!!! ha a nővére akkor a csaj annyi idős lehet, mint én, de akkor én elbujdokolok:-)))
Igen ez is iagz....de most őszintén, már a villalkóknak is bebizonyította, hogy nem egy egyenes ember, akkor mit is várunk tőle.
És korábban azt is mondta, hogy itt (neki) a fődíj a tét, és lehet hogy most aki a barátja arra holnap jelet kap, hogy nyerjen.
Gina nővére mennyivel csinosabb (ő van most az összefoglalóban).
Hát a mai előadása, mikor elmesélte, hogy ő most büszke hogy mindenkit összezavart. Hányni kell tőle. :)
Ha előre mondja tisztelem s elfogadom, ha utólag,akkor kiröhögöm,mert az magyarázkodás.
Az élet is így működik!
Én például nem is pazarolnám erre a pénzt a telefonomról...... úgysincs értelme. Lejátszott meccs ez már.
Igen ez tényleg igaz.Sajnos:-(
Ezt MOST mondta,nem az elején:)
...de azt is mondta hogy Ő győzni akar, és senki nem tudhatja, hogy amit mond az valóban úgy is lesz.
Szerintem ha kint marad nagyon unalmas lesz a műsor. Én nagyon jókat röhögök, amikor Alkeszzal baromkodnak. Tetszenek a beszólásai.
nem az a réteg nézi ezt a műsort,aki Laci értékrendje szerint él.Hiába jó, ha a szavazók többség más szinten van.
De mit szól ehhez a barátnője. Valamirevaló nő lehet ha ezt elviseli.
Szerintem Lacit a nézők visszaszavaznák, mert tényleg tiszteletre méltó pali. És talán ha az RTL-ben maradt egy kicsi lepkepuki becsület kihozza győztesnek, mint a mesében a legkisebb királyfit.
Naná, így elmondhatja hogy pasit választott:)
Most nézem vissza NekedValót és Zsuzsi is nyilatkozta,hogy végig Oli azt mondta bármikor neki kell mennie LACIT hívja ki:)beszari
Engem is, és szerintem nagyon buta.
Ha nem szégyellte volna tuti a Zsófit választja, de az lett volna még csak vérciki. :)
Igaz, Szandika bocsánat:)tényleg ő biztosan
Laci jó,de kevés lesz ahhoz végéig bent legyen
Nem hiszem olvasgattam hozzászólásokat VV-n s őt szeretik,azért gondolom marad, engem mondjuk idegessít:)
Mit szóltok Olivér megalázó, undormány tervéhez? Azt hiszi, hogy milyen vagány, milyen vicces!
Egy undormány az a pasi!
Egy szextárgynak képzel minden nőt. És nem csak ő, mert mindegyik ott röhögött a kis ocsmány tervén!
Én Szandika Alekekosz, Laci hármasra tippelek, mint döntősök.
Ki ez a banya,aki a NekedValót vezeti?szörnyű,nem tud beszélni:)
Előbb-utóbb - remélem előbb - csak belebukik, nem egy agytröszt.
Talán begörcsölt a keze, mert a hidegben valami tálat kellett tartaniuk.
Sok anyagot szívott biztos. Tesójára úgy hat, hogy lelassítja, rá meg úgy, hogy vigyorog mindig, mint a tejbetök.
Én sem szeretem,de ő taktikázik a legjobban:)
ja 1 nap:)ok ,akkor az előző egy hónap storno:)érdekes,ez is egy megközelsítés
További ajánlott fórumok: