Való Világ 2010 (beszélgetés)
Megyek aludni...Jó éjt nektek!
A kihívás estéjén kb. 6 óra körül mondta Oli,hogy "ezelőtt 2 órával még úgy volt,hogy Lacit viszem ki de ezt most elvetettem".
A kihívás előtt a riportszobában Balázsnak azt mondta döntött és az lesz a kihívott akire az elejétől fogva gondolt.Azért ezeket a beszólásait össze lehetne neki vágni,hogy milyen ellentmondásos.
Persze,hogy sok szerintem mindenkinek
Jaaaa, értem. Megértem én őket, de baromi idegesítő. Főleg Gombi viszi nagyon túlzásba ezeket a dolgokat. Eddig szivecske volt, mostmár macikát szorongat a keblén, aztán a poló...mi jön még?
Szívekre meg éneklésre ilyesmi:)
Ezt mire írtad...elvesztettem
a fonalat.
Én az elején azt hittem viccel, különben nem tudom miért nem szólnak rájuk,amikor mutogatnak (Béci is csinálta)nem volt tilos ez régen?
Mármint Laci és Szandika :-)
Van, de ő nem ilyen. Igaz már nem mai csirke, talán azért nem ilyen "Cukiság".
Ejnye-bejnye...majd jól kiszavazunk:-)))
De ők ilyenek, van homo' ismerősöd?nekem van s az életben is ilyenek:)
Értem én értem....de akkor se rajzoljon szivecskét. Pasi faló és nem óvodás...vagy mi:-))
Miért köveznénk,rosszat nem írtunk rá."Cuki" s kész:)
Nem nézed Győzit 23tól?:)Nem is értem:) Jó éjt!
Most lehet megköveztek, de én Laci és Szandyka mellett Gombinak drukkolok. :)
jó éjt mindenkinek, megyek aludni, ma is elfáradtam :(
Erzsi szerintem pasikat és nőket is kedveli,de G. csak pasikat, amivel nincs gond, csak meg kell érteni attól ilyen "cukiság" :)
Most tényleg nem érted,amit írok?:)))
A homoszexuális ember ilyen, érzékeny belső, bla-bla.
pedig most nézhetnéd Nóra mellett azt a jófiú Attilát.... hogy abban semmi Berényi vér nincs, pfujjjjj :)
Én is szeretm a pasikat még sem rajzolgatok szivecskét a levegőbe és nem biztatok senkit, hogy íhvjon fel. nem is értem ez minek csinálja. Már beszavazták!!!
ezt a kamu dolgot már én is hallottam, meg az is alátámasztja, hogy nagyon rosszul esett neki, amikor leb...ta Éva. Ha valaki nem az, csak röhög rajta, nem sértődik meg...
Erzsi pedig pont ugyanezért nem halad sehová Gigivel, mivel nem a nőket szereti és eddig is csak érdekből és az érdeklődés fenntartása miatt legyeskedett a csaj körül.
Lehet, hogy az hozná a nézettséget, ha Erzsi és Gombi összejönne, de ahhoz már lenne egy pár szava Annamáriának is :-)))
valószínűleg mindenki azt misztifikálja túl, ami nincs meg benne :)
én az ösztöneimet nagyon prímán le tudom győzni, viszont ha kéne se tudom elengedni magam. nekem ezért tetszenek inkább az igazán ösztönlények :)
Éééén is, bár azt nem bocsájtottam meg neki, hogy 46x is visszament Nórához. Azóta nem nézem a sorozatot.:-))))
Tudom meg Jockey a nyerő a Dallasban:)ott én is neki szurkoltam, na Ő csak simán köcsög volt azt bírom:)
Én tisztelem és kicsit irigylem az ilyen embereket, mert van önuralmuk. Ösztönlény mindenki lehet sőt az is, de pont attól vagyunk emberek, hogy le tudjuk győzni az ösztöneinket.
A szívecskék,azok nagyon komolyak:)jó ez vele jár ha valaki a pasikat kedveli,nem haragszom rá
További ajánlott fórumok: