Való Világ 2010 (beszélgetés)
Gina és Kristóf tényleg uncsi...
Laci a király!!!
Alekosz annyira hülye hogy már szinte jó nézni...
Tegnap este győzike (direkt kicsivel) nagyon mondogatta,hogy az ő kedvence Oli és tök természetes,kijelentő mondatban mondta,hogy vasárnap Kristóf megy haza.
Olivér esélyesebb, Kristóf unalmas.
Én senkinek nem drukkolok, de ha már választani kéne, inkább az Olivér...szimpibb mint a másik csávó.
Sztem az lenne jó, ha már üres lenne a villa.
én szívem szerint a Kristófot juttatnám vissza, de lehet hogy Oli esélyesebb
Vasárnap lesz a párbaj...te kit szeretnél újra látni a villába?
Én Olivérnek drukkolok...és te?
Olyan címmel: "Milyen egy karakán legény" "Hogyan kell meghódítani egy nőt"
Sztem Olit elviszi az RTL olyan dobogó környékére de megnyerni már nem engedik.
Majd adnak neki vmi műsort.
Ha valóban a szimpátián alapul a nyeremény és nem a rtl kiválasztottja nyer, akkor Laci vagy Szandika a jelenlegi esélyes a fődíjra.
Nekem Olivér qvára nem szimpi már, de azért azt megnézném, hogy Gina hogy kullog ki Kristóf után. :P
Azt mondta Gina tesója,hogy nem ismer rájuk,a kinti életben nem ilyenek.
Az eddigi összes VV "más" időkben volt. Ezek a 2000-es évek.
Gináéknak a fődíjért? azért ez túlzás.
Néha bele nézek eme magas röptű,főműsor időbe leadott cirkuszba. Szerintem az Olivér szívni fog,bent marad a végéig,mert kíváncsiak rá, de hogy nem ő fog nyerni,az biztos,mert egy primitív kavaró bunkó. Az összes VV-be a legcsendesebb vagy a legvidámabb figura nyert.Szabolcs,Miló,Laci.
Nem tudom,de már megy ellenük a kampámy,mert Oliról csak jó jelenik meg:) Mindenesetre engem is idegesít ez a csaj, akkor minek ment be?Volt 18e jelentkező,aki boldog lett volna ha ott van.Különben is,hogy van ez?mi van ha holnap azt mondja 5 lakó ő holnap kijön?Ez kemény üzlet, RTL olyan bírságot akaszt a nyakukba (jogosan)hogy ejha'
én is ugyanígy gondolom. jerzy bárkinek eladja a lelkét, testét, csak jőjjön belőle lové.....
én nem igazán értem, hogy gina miért pánikol a férje nélkül? nem tud létezni? eddig sem csinált semmit, akkor most mi okoz neki oly nagy problémát? nem tud egyedül megállni a lábán?
Azt kellett volna még nekik bejátszani, mikor Kristóf azt mondta, hogy beveri a vörös fejét Olinak!!! Milyen lett volna:D
Takarodjon haza. Én már azt várom mikor az utolsó 5 versenyző kiválasztása és kiszavazója lessz.Onnantól izgi.
sziasztok volt it fen valahol 1 gigi bécis klipnek a linkje de nemtalálom lécci küldjétek el. elöre is köszi
Cikk: "A házaspár női tagja, Gina gondolatban már a legrosszabbra is felkészült: ha férje helyett Olivér tér vissza a villába, feladja a játékot. A ValóVilág eseményeit otthonról figyelő rokonok szerint ez lenne a legrosszabb döntés: Gináéknak muszáj végsőkig küzdeniük a fődíjért, mert beköltözésük előtt minden hidat felégettek maguk mögött. "
Akkor pláne nem értem a Ginát.
Kávézaccból jósolnak:)) éééééérdekes:)
Ez a Zsófi sem egyszerű eset! :)
Sziasztok!
Ma történt valami érdekes? Nem láttam az összefoglalót, ha valaki megírná nagy vonalakban.
Köszi
Ezek éjjel sütnek?vagy ez feladat lehet?
Amikor a kiszavazás volt Béci a hóna alatt egy szív alakú párnával állt ki.
Legalább neki nem lesznek rémálmai...
További ajánlott fórumok: