Való Világ 2010 (beszélgetés)
Szerintem is.Nem birta a vereséget,könnyebb volt előadni megint valami.SZINÉSZNŐ.
Szandikának a többiek mondták, hogy táncoljon, mert Norbi mondta, hogy ez vetkőzős szám.
Igazándiból Szandi jobban is csinálta mint Éva. :)
Az se volt semmi amikor Éva elkezdett vonaglani az éneklő fiúknak,Szandika nézte egy ideig majd ő is elkezdte nehogymá' csak Évát nézzék.
Nem is értettem, hogy mi baja van. Szerintem csak rájátszás volt.
Az meg elég sznalmas volt ahogy Gigi ott reszketett a fürdőben. Akkor miért nem tette le hamarabb azt a tálat. Nem élet halál harc volt.
Azért azt se gondoltam volna, hogy az Anikó nyeri az első játékot:)
Igen! Béci és Alekosz meg 1,5 órát állt -10 fokban a cölöpökön. Azé ez nem semmi. :)
Nagyon sokat káromkodik és ez a mai nem volt piskota!
Köszi!
Nekem Szandika az elején szimpatikus volt, de pont ő az, aki a leggusztustlanabbul megjátssza magát, közben meg pont ugyanolyan kétszínű, mint a többiek.
Volt két csapat és feladatokat kellett csinálniuk és az alekosz és a szandika külön csapatba voltak. Szandika elkezdett Alekosz ellen hadjáratot indítani, hogy ő nem is férfi, nem fogja megnyerni, de tényleg nagyon durván beszélt vele. És akkor az Alekosz mondta, hogy ő nem is szexelne vele. És ezen még a Szandika háborodott fel, miközben ő előtte elhordta mindennek....
Mi volt a baja tulajdonképpen? Lemaradtam róla.
Na ennyit a Szandikáról. A mai összefoglalóba hihetetlen volt, ahogy beszélt az alekosszal. Nem normális és még neki állt feljebb!
igen, hadar nagyon. az öcsikéjét ezerszer jobban csípem :)
Király L. Norbi és Vastag Tamás
Ani tényleg 1 órán keresztül tartotta azt a tálat a feje fölöött?
Csabi érthetetlenül beszél
;-)))
Csabi, Tomi nekem 8. Szerintem vacak, és kész. :DDD
Ez a Tomi, és szerintem tök jó volt :)))
De szarul énekel Vastag Csaba :PPP
Nekem álmomban sem jutott volna eszembe.
B.Ú.É.K.!
Na, lett volna rá 1 millióm, hogy Király L. Norbi lesz a sztárvendég!
Buék mindenkinek!
Igen az előítéletek:)
Nekem az tetszik benne, hogy kerek perec megmondja mindenkinek a véleményét:)
Állítólag villa ajándék. Nem tudom biztosan, az előbb mondták nekem is:)
Én láttam! Nem is értettem, hogy most akkor mi van? Tényleg most akkor mi van?
Szerintem Alekosz egy tipikus pihentagyú kattant.
Én jót röhögök ahogy fapofával "magasröptű elmefuttatásokkal" magyarázza a dolgokat.
Minddddíg mindddden körülmények között! :DDDDD
Én bírom. Meg Szandikát. Pedig ránézésre nem mondanám azt hogy csípem. Azok a fránya előítéletek:)
Nekem szimpi volt első perctől, nem is értem miért ilyen undokok vele a csajok!
További ajánlott fórumok: