Való Világ 2010 (beszélgetés)
?ezt,nem,értem.)
én,sokáig,kedveltem,toleráltam,a,hibáit.
ma,untam,meg.)
oit,bírom,a,legkevésbé.
szegény,Anikó.
a,6ost,ő,alapította.
mert,1,szemét,állat,ő,is,mint,olivér..
(
ne,vicceljünk,már!1,re,jobban,értem,h,miért,szólt,be,nekik,párat.
csodálkoztok?
ezt,már,láttam.)
nem,vagyok,béci,fan,SEM,de,amiket,éva,csinál,az,kritikán,aluli.
Ide teszek Bécitől egy nyilatkozatot, mennyire szabály tisztelő emberke. Egy másik oldalon találtam.
,,Zsivány kis diák voltam egész életemben. Mindig tudtam, hogy amit akarok azt valóra is, váltom! Sokat rosszalkodtam általános iskolai éveimben: loptam, csaltam, hazudtam és rendőrségre járkáltam! Hehe... Mindig valami nagyot akartam alkotni. Sokat bandázgattunk a haverjaimmal együtt és megalapítottuk azt a bandát, amiben a fiatal bűnöző gyerekek voltak a tagok! Az Ltb. (LakóTelepi Banda) nevet kapta, mert szinte mindig a lakótelepen Gangeztünk! Húúú milyen nagy volt a sok pi*na, k*rva jó bulik, zsiványkodások és behajtások!”"
nehogy,elhidd,hogy,éva,meg,szandi,szívesen,ül,korgó,gyomorral,egész,nap......
ugyan,már..
1szerüen,oli,fölöttük,áll.
nem,volt,igazuk.biztos,tudták(érezték),is,csak,önvédelmi,reakcióból,pampogtak,a,csapatszellemről.
oli,be,is,vonult,a,szobába,megbszélés,helyett.
és,ezt,nem,azért,mondom,mert,szeretném,az,5öst.
(nem,szeretem.)
Nekem is elegem van a villalakókból. A mai nap elgondolkoztam azon, hogy kinek van szüksége erre?
Brutálisan gusztustalan társaság jött össze a VV4.-be!
Hiszek abban, hogy azért a világ nem ennyire borzalmas, nem lehet lopni, mert valaki így érzi helyesnek, gusztustalan baromként köpködni stb. Meggyőződésem, hogy előre levannak osztva a lapok és ezért is van, hogy az RTL inkább szítja a viszályt, ahelyett, hogy egyszer és mindenkorra intézkednének, hogy ez megszünjön. Nagyon kiakasztott ez a mai este és csak reménykedek, hogy nem vagyok egyedül ezzel, mert, ha igen akkor bizony nagy a baj.
alkesz,meg,mindenen,csak,kacarászik.
(
évát,eddig,tengernyi,hibája,ellenére,is,próbltam,kedvelni,de,ma,becsukta,az,ajtót.
(
éva,is,ott,pampog,hogy,a,többiek,irigyek,meg,önzők.
ez,komoly??
ezt,ő,mondja?
megisszák,egymás,piáját,eljakuzizzák,lopnak,aztán,beböfögik,h,ők,bezzeg,nem,önzők,és,tudnak,nevetni.
hú...
húú...............
Olivér,miért,hiszi,h,neki,minden,Jár? És,Még,köpött is,egyet???????????????
Sztem,szandi,és,éva(aki,véleményem,szerint,oli,mellett,legönzőbb,lakó),is,csak,azért,védték,a,csapatukat,h,ők,bezzeg,nem,önzők,1,más,közt,mert,Oliról,volt,szó,ő,lopott,kaját.
a,mai,vitában,semmiben,sem,tudok,igazat,adni,a,4esnek,és,szandiék,érvei,is,nevetségesek,voltak.
mostmár,tiszán,látom,szandiék,is,mennyire,nem,mernek,olivérnek,beszólni...
ennyit,erről...
biztosak,vagytok,benne,h,ők,4en,oyan,nagy,barátok?
Buci is azt mondta élőben,hogy devla.
De elég is volt egy hét ebből a dellából.
pfff
én is értettem, mit írsz, de ha nem azt a szót használod, amit a műsorban használnak, akkor miért ne jelezhetném?
félrehallottad, nem baj, csak ne vedd sértésnek a javító szándékot.
oFF..
Most,ahogy Bécit néztem az összefoglalóban..örülnék egy Béci-Nacsa paródiának..:DDD