ebben igazad van és bizonyára Te vagy Én vagy itt sokan ezt tennék, de sokuk szülei azt se tudják mi a gyerek kedvenc színe! Míg nézi a műsort, addig nem cseszteti anyut meg aput, hát hagyja
A reklám meg a sok szponzor. Vajon a colát miért kapják továbbra is ingyen?! Meg már a műsorvezetőknek is van az asztalán. Én azt is el tudom képzelni, hogy a cigit a dohánygyárak adják.
Van egy réteg, aki nem gondolkodik illetve csak a tévében nézi s neten semmit, ők nyílvánvalóan szavaznak, de nem gondolom akkora bevétel van sms-ből,mint pár éve.
Mivel a nézettség magas, így reklámból van a hatalmas bevétel,ez számít.
Közben érzékeltetni kell a néppen, hogy fontos a véleméynük (haha)emiatt van a netes szavazás/nap. Persze ők hozzák meg a döntést, de pszichésen hat az emberekre.
Simán! Most szerintem csajok fognak párbajozni. Éva szerintem tuti, csak még az a kérdés kivel. Ha Gigi a kihívó ő kiviszi Évát. De ha Éva akkor ő Anikót viszi. És valószínű ezért keltettük köztük megint ellentéteket.
Ha Olivér lenne a kiválasztott csak Jerzyt merné kivinni.
megnyugtató :) Én kicsit kezdek kiakadni, hogy egy csomó embert az orruknál fogva tudnak még vezetni és sok (pl tini/kamasz) ember küldi orrba-szájba az sms-eket a semmire és utána meg botrány van, hogy hova ment az a rengeteg pénz