Való Világ 2010 (beszélgetés)
én nem anikó összes eddigi tettét védtem, hanem csakis ezt az olivéres sztorit írtam le. pl. az nagyon nem tetszett, amikor szundit ki akarták zárni és volt egy kitörése.
de elkanyarodzunk a témától :
erzsi és gombi egysíkúan gondolkodnak és érdekelne, hogy picúrnál miért nem baj, ami anikónál igen.
na igen szandika. már lassan azt kellene megkérdezni, h ki az aki nem jön be neki egy-két percig.
nem is értem, h nála ez mit jelent.... hisz amikor bement a gitáros csávó, arra is rámászott egyből. :D :D
mindig mindenkin csüngeni akar mint egy moncsicsi :D :D
ez nagyon jóóóóó :D :D :D
nem is a lovat adta vna az anikó alá..... :D :D
hanem magát :D :D
nem tudom, mennyire nézted online, de egyértelműen kiderült, hogy kölcsönös volt.
persze olivér azóta is csak kitérő válaszokat ad, amúgy is egész máshol járnak most biztos a gondolatai, hisz egész nap interjúkat ad meg tervezik a jövőjét az RTL_nél, úgyhogy minden nála funky .
szundika is onlineban mesélte egyszer, h laci bejött neki 3 napig.
most nagyot durrant ez az anikós téma a köztudatban, de vannak ott mások is akik érzelmileg vagy testileg már minimum 3 emberrel kontaktba léptek .:)
igen szundika nem a lelki oldalát kívánja megélni, hanem a testit :))
Az olivéres dologról én azt gondolom, hogy ott olivér is benne volt rendesen, hiszen nem kicsit adta Anikó alá a lovat.
nem lángol folyton, sztem a háromból egy volt csak "lángolás".
csak ő erős szavakkal és eltúlozva írja le az érzéseit és beleéli magát a dolgokba.
norbi hülyeség volt, sztem még a béla is.
szundika meg mindent olyan naturálisan ír le .:)
tegnap a belevalóban még erzsi exnője is mondta, h nem érti erzsit és h igaza van anikónak, mert sose bántotta még erzsit.
magam részéről - bár anikó is belement és tetszelgett előtte - olivérből indult ez ki olivérnek van bnője.
anikó persze rengeteget bőg és sokszor gyerekes, ez is igaz.
az a norbis sztem gyerekes hülyeség volt, béci meg bejött neki külsőleg .
egyébként szundikának is bejött már laci, erzsi, olivér is, csak ő más szavakkal írja körül , nem úgy,h szerelmes ::
a rácz az nem volt szerelem - szerintem,
a király l, meg egy buta dolog volt, amit ő is belátott két nap után, szóval az sem volt az, csak valami őrület.
Ilyesmi miatt azért nem ítélkezem, mert nem rossz ember ő ettől.
bizony, ez tipikusan annak az esete, hogy más szemében a szálkát is...
gombi és jerzy nem tudom, hogy mi alapján ítélkezik Anikó felett? Kik ők, hogy pálcát törjenek valaki feje fölött? Ez a bosszantó. pfffffff
Persze nem az én dolgom, de én picúron nem sokérzelmet látok sose.
jerzy beszél erkölcsről a kis látens homár... vagy nem is látens? :))
Anikó szép, sminkben, de az orrát már én is néztem milyen ronda.Nekem akkor már Éva arca szebb:)
De mindkét nő elég hülyén viselkedik.