Való Világ 2010 (beszélgetés)
jav. most tör
bocsi Gigi kapott még cirokseprűt is,érdekesre sikerült a mondatom.
Előtte meg káposztát gyalultak,került bele vér is,hús is:)))
Oscar gála volt díjátadóval ami tartott 15 percig előtte 1 órán keresztül sminkeltek rá a lányok.
Poénos kategóriák voltak és egymásnak adták a díjakat pld.
Laci volt a legsótlanabb,kapott 1 kg sót,de még egy szál kolbászt is,
Alekosz Nyúl Béla kategóriát nyert,sárgarépát kapott,Béci tükröt mert nagy az arca,Évát slamposnak tartották mosószappant kapott,teljesen megsértődött,Erzsi a kevésbé bonyolult gondolkodású nem emlékszem mit kapott, Gigi glóriát a fejére,Gombi a leghumorosabb bohóc orrot kapott,a szorgalmáért még cirokseprűt is.
Hirtelen ennyi jut eszembe.
Szandika kiakadt Éva káromkodásán,h mit gondolnak akkor róla ha vele van,ő elitéli ezt!
Mosttör rá a jókislány szerep? Mintha ő még nem káromkodott volna.
és ebben a dologban a vv csak kishal mert kis kivétellel minden műsor a reklámoktól a talk show okig mind manipulál bennünket mit együnk mennyit hol vegyük meg mibe öltözzünk fel azt hol vegyük mit higgyünk egymásról mi emberek stb..
Ez volt a kedvenc műsorom de tegnap már untam!! Én igen is el tudom képzelni hogy van forgatókönyv sajnálom!
Milyen feladat volt és mért haragudtak meg egymásra?
Tegnap éjjel megint olyan feladatot kaptak ami feszültségeket szült de azért a többség jól vette az akadályokat.Szandika és Éva haragudott meg egymásra.
sajnos az agymosottak országa vagyunk
Igen,szánalmas volt a mosolyogva tagadás.
sokféle bojkott létezik akár állhírek megjelenítése közzététele is csak vannak utaló jelek amit a legkívülállóbb néző is észrevesz és ezek a dolgok erre épülnek mindenesetre én sem tudom mit higgyek
Azért lehetett volna valami frappánsabb dumájuk.Na de végül is kit érdekel, nem?:)
a legjobb volt nekik elébemenni, beszélni róla, hiszen így akkor azt hihetik az emberek, hogy tényleg kamu az egész, mivel ők is megerősítik (média hatása).
Mint mondhattak volna? Hogy igen gyakran bele szólunk a villa lakók életébe. Legjobb móndszer a mosolyogva tagadás.
hát a "legjobb" magyarázat ez volt
Sziasztok, engem nem győzött meg az rtl magyarázata, mert jóformán semmit nm tudtak mondani arra, ami most elterjedt a világhálón, ti hogy látjátok?
Akkor is Alekosz volt a király mint amikor az ember először megy mozgólépcsőn
Legalább volt ami diktálja az iramot! Nem kell ide Lázár Rambó!
jesszusom ezek akkor futottak nagy dirrel durral:))
Persze,hisz mozgatja a beleket is:-)))
Szandika nagyon ari volt ahogy "futott"!
hát igen Laci le is törte Szandika amúgy sem erős lelkesedését
Én Lázár Lackót leütöttem volna ha nekem nyomizza az iramot a gépen! Mindenkinek van saját ritmusa és úgy fut ahogy akar vagy tud!!
még nem halottam hogy a futópad jó a szorulásra de megbeszélem a kezelőorvosommal és a gyógyszerészemmel:)))
Hát így hirtelen lehet,hogy be is sz@rnék,tőle:-)))
Tükrözi a tegnapi összefoglalót!
További ajánlott fórumok: